Çocuklar İçin En Öğretici Yarıyıl Tatili Başlıyor

Tarihler: 25 Ocak 2016 Pazartesi ~ 05 Şubat 2016 Cuma

Yer: Engineering For Kids

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2016 ~ Şub 5, 2016

Engineering For Kids yarıyıl tatilinde de çocuklarla

Amerika’da başlayan ve dünya çapında 150’den fazla noktada çocukların zihinsel ve bilişsel gelişimlerine destek olmayı hedefleyen Engineering For Kids (EFK) Türkiye’de açtığı ilk eğitim merkezinde yarıyıl tatili eğitimleriyle de çocuklarla buluşuyor. Çocukları bilimi, teknolojiyi, mühendisliği ve matematiği kullanarak çözüm ortaya koymaya teşvik eden EFK’da yarıyıl tatili eğitimi, 25 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında bir haftalık ya da iki haftalık program şeklinde alternatifli olarak sunuluyor. Çocukların yaş grubuna bağlı olarak sahip oldukları farklı ihtiyaçlara göre düzenlenen yarıyıl tatili eğitimi, hafta içi saat 11:00-13:00 ve 14:00-16:00 saatleri arasında 5-7 ve 8-12 yaş grupları için ayrı ayrı düzenlenecek. Yarıyıl tatili boyunca pipet roket yapımından, köprü tasarımlarına, mancınık üretiminden, kimya deneylerine kadar geniş bir yelpazede deneyler yapacak çocuklar, birbirinden eğlenceli aktiviteler ile tatili hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirecek.

Amerika’da açıldığı 2009 yılından itibaren dünya çapında 150’den fazla noktada binlerce çocuğa ulaşan Engineering For Kids (EFK), çocukları doğuştan mühendis olarak kabul ederek zihinsel ve bilişsel gelişimlerini bu doğrultuda geliştirmeyi amaçlıyor. Türkiye’de açtığı ilk eğitim merkezinde yarıyıl tatili süresince de çocuklarla buluşacak olan EFK, 25 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında sürecek bir ve iki haftalık eğitim paketleri ile çocukların hem sosyalleşmesine hem de eğlenerek öğrenmelerine katkı sağlayacak.

Yarıyıl eğitimlerini çocukların içinde bulunduğu yaş grubuna bağlı olan ihtiyaçlarını en iyi biçimde karşılayabilmek için düzenleyen EFK, hafta içi 11:00-13:00 ve 14:00-16:00 saatleri arasında 5-7 yaş ve 8-12 yaş çocuklara ayrı gruplar halinde her gün farklı bir mühendislik dalına ait eğlenceli aktiviteler sunacak. Yarıyıl tatili boyunca pipet roket yapımından, köprü tasarımlarına, mancınık üretiminden, kimya deneylerine kadar geniş bir yelpazede deneyler yapacak çocuklar, birbirinden eğlenceli aktiviteler ile tatili hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirecek.

STEM Metodu ile Eğitim
Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik kelimelerinin İngilizce karşılıklarının kısaltılmış hali olan STEM, öğrencileri problem çözmede bilimi, teknolojiyi, mühendisliği ve matematiği uygulamaya teşvik ediyor. STEM metodu ile öğrenciler temel bilgilerini geliştirirken, okul, toplum ve gerçek yaşama ilişkin konu ve sorunlar arasında bağlantı kurabiliyorlar. STEM metodunu uygulayan EFK, öğretmen merkezli sınıf yerine problem çözme, keşif ve araştırmayla öğrenme merkezli bir sınıfta çocuklara yaparak öğrenme fırsatı sunuyor. Yapılan deneyler ve uygulamalar sayesinde çocuklar hem el becerilerini ve düşünce tarzını geliştiriyor hem de eğlenerek öğreniyor.

Çocuklar eğitimlere bir veya iki haftalığına kayıt yaptırabilecek. 5-7 yaş grubu çocuklar için kayıt ücreti bir hafta 450 TL, iki hafta 800 TL olacak. Kayıt ücreti 8-12 yaş arası çocuklar için ise haftalık 550 TL, iki haftalık 900 TL. Toplu kayıtlarda yüzde 10 grup indirim uygulanıyor.

EFK hakkında detaylı bilgiye www.engineeringforkids.com/location/turkey www.facebook.com/EngineeringForKidsTurkiye adreslerinden ve 0216 576 80 76 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

sömestr2016

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT