Ekonomiye Kadın Gücü Sergisi

Tarihler: 26 Nisan 2013 Cuma ~ 03 Mayıs 2013 Cuma

Yer: Forum İstanbul AVM

Adres: Kocatepe Mah. Paşa Cad. Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 443 13 50

Faks: 0212 443 13 99

Web: http://http://www.forumistanbul.com.tr

E Posta: bilgi@forumistanbul.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2013 ~ May 3, 2013

15 kadın, 15 öykü, 15 ünlü isim ‘Ekonomiye Kadın Gücü Sergisi’nde…

Turkcell ve Türkiye İsrafı Önleme Vakfı işbirliğiyle gerçekleşen ‘Ekonomiye Kadın Gücü Projesi’yle ayakları yere daha sağlam basan 15 kadın, 15 ünlü isimle objektif karşısına geçti; ‘Ekonomiye Kadın Gücü Sergisi’ doğdu…

Turkcell’in Türkiye İsrafı Önleme Vakfı işbirliğiyle hayata geçirdiği ‘Ekonomiye Kadın Gücü Projesi’yle onlarca kadın, hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

İstanbul’dan Diyarbakır’a, Trabzon’dan Hakkâri’ye Türkiye’nin dört bir yanından kendi ayakları üzerinde duran, güçlü ve geleceğe umutla bakan kadınlar, ister yaptıkları salçalarla ister ilmek ilmek işledikleri örgülerle olsun, aileleri ve çocuklarının geçimine katkı sağlamak istiyorlar.

Turkcell, Türkiye İsrafı Önleme Vakfı’nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın himayesinde hayata geçirdiği Ekonomiye Kadın Gücü projesi dar gelirli kadınların ekonomik üretime katılımını teşvik etmeyi, soysal ve ekonomik olarak güçlenmelerine katkıda bulunmayı hedefliyor.

15 kadın, 15 hikâye, 15 ünlü isim ‘Ekonomiye Kadın Gücü’ sergisinde buluşuyor
Şimdi, dileyen herkesin www.ekonomiyekadingucu.com üzerinden dar gelirli kadınlara bir yıl vadeli borç verebildiği ya da bağış yapabildiği projeyle hayallerini gerçeğe çeviren ve kendi ayakları üzerinde durabilen kadınların hikâyeleri, ünlü isimlerin de desteğiyle bir sergiye dönüşüyor.

Jülide Ateş, Ayşe Kucuroğlu, Bennu Yıldırımlar, Ayşe Kulin, Begüm Şen, Deniz Akkaya, Sumru Yavrucuk, Burcu Çetinkaya, Neşe Erberk, Bennu Gerede, Pelin Batu, Gamze Saraçoğlu, Berna Laçin gibi ünlü isimler de bu anlamlı projeye destek olmak için, Ekonomiye Kadın Gücü projesinden aldıkları destekle hayatları değişen 15 kadınla birlikte objektif karşısına geçti.

Forum İstanbul, sizi, 24 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında hayatları ‘Ekonomiye Kadın Gücü Projesi’yle değişen 15 kadının hikâyesine ortak olmaya davet ediyor.

www.forumistanbul.com.tr

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT