Evlilik Dünyası Fuarı 2013

Tarihler: 11 Ocak 2013 Cuma ~ 13 Ocak 2013 Pazar

Yer: Lütfi Kırdar Rumeli Salonu Hall 1

Adres: Darülbedai Cad. No: 1 Harbiye Şişli İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 11, 2013 ~ Oca 13, 2013

11-13 Ocak 2013’de 11.si düzenlenecek Evlilik Dünyası, Evlilik Hazırlıkları Fuarı Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı-Rumeli Salonu’nun yanı sıra İstanbul Kongre Merkezi Fuar Salonu’nu da ziyaretçilere açarak toplam alanını 8.500 m2’den 25.000 m2’ye çıkardı.

2013 yılında evlenecek çiftlerin, gelinlikten damatlığa, düğün davetiyesinden ayakkabıya, organizasyon firmalarından düğün mekanlarına kadar her şeyi bir arada bulabilecekleri ve özel imkanlardan faydalanabilecekleri Evlilik Dünyası Fuarı, çok daha büyük bir alanda ve daha fazla firmanın katılımıyla gerçekleşecek.

Evlilik hazırlığı yapanların mutlaka ziyaret etmesi gereken fuar, ziyaretçilere güvenli ve avantajlı alışveriş yapma imkanı tanıyor. Aynı zamanda bu yıl daha fazla sayıda firmanın katılımıyla sadece düğün organizasyonu için değil, ev dekorasyonu yapmak isteyen gelin-damat adaylarına da rehberlik yapacak. 2013 yılında 11-13 Ocak tarihleri arasında yapılacak olan fuar, ev hazırlığı sürecinde de çiftlerin işlerini kolaylaştıracak. Genişleyen fuar alanında çiftlerin birçok ev eşyasını bir arada bulması da artık mümkün.

3 gün sürecek olan Evlilik Dünyası Fuarı’nı ziyaret edecek olan tüm çiftler, hem düğün, hem ev ihtiyaçlarını aynı anda görerek alternatifler arasında karşılaştırma yapma ve fuara özel çeşitli kampanyalardan faydalanma fırsatını da yakalayacaklar.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Unhandled Exception.
SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 syntax error, unexpected $end, expecting FTS_TERM or FTS_NUMB or '*'
You can find the error back in the log.