Figen Batı - Der “in”

Tarihler: 19 Nisan 2012 Perşembe ~ 09 Mayıs 2012 Çarşamba

Yer: İSO Odakule Sanat Galerisi

Adres: İstiklal Cad.142/1 Odakule Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 218 03 37

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 19, 2012 ~ May 9, 2012

Ressam Figen Batı’nın resim sergisi İstanbul Sanayi Odası Oda Kule Sanat Galerisi’nde 19 Nisan Perşembe günü sanat severlerle buluşuyor. 9 Mayıs’a kadar gezilebilecek Figen Batı der “in” konsepti ile hazırlanan sergide, sanatçının akrilik ve yağlıboya tablolardan oluşan soyut eserleri yer alacak.

Bu sergi; görünenin ardındaki derinliğe inme ve boşluğa kendini bırakma serüvenidir. Sanatçı, günümüz materyalist dünyasında esir olduğumuz kaybettiğimiz özgürlüklerimizin peşinde. Aslında özgün bir ifadeyle dile getirilen samimi itiraflarıdır. Evrensel kaygılara kapılmadan yaşamın getirdiği her probleme kendi penceresinden bakışlar, çözümler sunuyor.

Figen Batı Kimdir?

1989 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Ana Sanat dalından mezun oldu. ‘Çağdaş Mimaride Resim’ adlı teziyle 1996’da aynı üniversitede Yüksek Lisans yaptı. Yurtiçi ve yurtdışında birçok özel koleksiyonda eserleri bulunan sanatçı, çalışmalarına Erenköy’deki atölyesinde devam etmektedir.

ÇOK BAŞARILI
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT