Gökçe Oflu - Dokuları Duyumsamak

Tarihler: 27 Kasım 2012 Salı ~ 18 Aralık 2012 Salı

Yer: Galeri Artist Istanbul

Adres: Ayazma Cad. No:4 Fulya Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 227 68 52

Faks: 0212 258 09 32

Web: http://http://www.galeriartist.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 27, 2012 ~ Ara 18, 2012

Geri dönüşümü sağlanabilir atık malzemeleri çalışmalarında kullanması ile sanata farklı bir yorum getiren Gökçe Oflu’nun “Dokuları Duyumsamak” adlı sergisi 27 Kasım’da Galeriartist’te açılıyor. “Duyu” temasının işlendiği sergide sanatçının, atık tuvalet kağıtlarını plastik sanatlarla buluşturduğu 15 çalışması yer alıyor.

Çalışmalarında atık malzemeleri kullanmayı tercih eden Gökçe Oflu; insanların atık malzemelere karşı olan mevcut algısını, bu maddelere plastik bir değer kazandırarak değiştirmeyi amaçlıyor. Bu yaklaşım ile aynı zamanda, ‘sanatın güzel olanı yaratması’ algısının da geçerliliğini sorgulatan Oflu, eserlerindeki teknik çeşitlilik ve üslup ile dikkat çekiyor. Boyadan kumaşa, keçeden atık maddelere kadar birçok malzemeyi, geleneksel ve modern çizgiler ile harmanlayan sanatçı; oluşturduğu anlatım dilinde “doku”yu ön plana çıkarıyor.

Tutku, hırs, tezatlık, içedönüklük, dışavurum, direniş ve bütünleşme gibi insanın varoluşunun temelini ve yine kendisi ile mücadele halinde olmasını duyguların yoğunluğu ile dile getiren Gökçe Oflu, duygulara kaynaklık eden “duyu”ların yansımasıyla algının çok yönlülüğünü, çeşitli malzemeler ile oluşturduğu farklı dokuları kullanarak izleyiciye aktarıyor.

Okan Üniversitesi ve İstanbul Sanat Kültür Eğitim Derneği’nin sponsorları arasında yer aldığı “Dokuları Duyumsamak” sergisi 27 Kasım-18 Aralık tarihleri arasında Fulya Galeriartist’te görülebilecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT