Greek Turkish Youth Orchestra’dan Mozart’la Bir Gece

Tarihler: 28 Ağustos 2014 Perşembe ~ 28 Ağustos 2014 Perşembe 19:30

Yer: Koç Üniversitesi Odeon Salonu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2014 ~ Ağu 28, 2014

Türk ve Yunan gençlerinin oluşturduğu Greek Turkish Youth Orchestra, 28 Ağustos Perşembe akşamı 19.30’da Koç Ünversitesi’nde sahne alacak. Orkestra, Koç Üniversitesi Odeon Salonu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilecek ön konserde dinleyicilere Beethovan’dan Schubert’e geniş bir repertuvar sunacak.

Türk ve Yunan müzisyenlerin bir araya gelerek kurduğu Greek Turkish Youth Orchestra, 28 Ağustos Perşembe akşamı 19.30’da Koç Üniversitesi Odeon’da “An Evening with Mozart” adlı açık prova/ön konserini gerçekleştirecek. Klarnet sanatçısı Pavlos Serassis’in solist olarak yer alacağı konseri Cem Mansur yönetecek. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek konseri isteyen herkes dinleyebilecek.

Greek Turkish Youth Orchestra’nın geniş repertuvarının arasında Stravinsky'den Ateş Kuşu Suiti, Beethoven'den 7. Senfoni, Franz Schubert'den "Bitmemiş Senfoni," Dvorak'tan 9. Senfoni, Mozart'tan Figaro'nun Düğünü'nün Overtürü, Smetana'dan "La Moldau", Skalkottas'dan Yunan Danslarından Seçmeler, Erkin'den Türk Dansları ve diğer eserler yer alıyor.

Orkestranın 2013 yılında yaptığı Yunan adası Chios (Sakız Adası) ve Seferihisar'ı da içeren turnesinde, orkestrayı Şef Cem Mansur yönetti. Genç yaştaki Türk-Yunan müzisyenleri yakınlaştırmak, müziğin evrensel diliyle uyum köprüsü kurmak amacıyla yola çıkan, son altı yıldır çıktığı turnelerde büyük ilgi gören Greek Turkish Youth Orchestra tüm müzikseverleri konsere bekliyor.

Şef: Cem Mansur
Solist: Pavlos Serassis, klarnet

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT