Grup Yorum - Konseri Nerede İzlemek İstersiniz?

Tarihler: 21 Temmuz 2012 Cumartesi ~ 21 Temmuz 2012 Cumartesi

Yer: mybilet.com

Ücret: 9 TL

Nereden Alınır: MyBilet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2012 ~ Tem 21, 2012

Dünya’nın neresinde olursanız olun, Grup Yorum konserini mybilet.com üzerinden “sanal bilet” ile canlı yayında izleyebilirsiniz.

Türkiye’nin ilk elektronik biletleme şirketi MyBilet’ten bir büyük yenilik daha;

MyBilet, kendi alt yapı sağlama özelliği ile birlikte hem Türkiye’de hem de Dünya’da konserlerin izlenmesini sağlayacak. Bu yeniliğin ilk adımı ise 21 Temmuz Cumartesi akşamı Harbiye Açık Hava Sahnesinde gerçekleşecek Grup Yorum konseri olacak. Konser, aynı anda Türkiye’den ve Dünya’dan mybilet.com ayrıcalığı ile canlı yayında internetten izlenebilecek.

21 Temmuz Grup Yorum Konserine Bilet Bulamamak Yok

Türkiye’de verdiği tüm konserlerde satışa çıktığı gün biletleri tükenen Grup Yorum’un dinleyicileri bu kez bilet bulamama derdi ile karşılaşmayacak. Hem İstanbul’da konsere bilet bulamayanlar hem de Grup Yorum’un konserini Dünya’nın her yerinden izlemek isteyenler mybilet.com’da buluşacak ve canlı yayını “sanal bilet” alarak izleyebilecekler.

Dinleyiciler 21 Temmuz günü Grup Yorum ile mybilet.com üzerinden online olarak buluşacakları konserin canlı yayın biletlerini mybilet.com üzerinden satın alabilecekler.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT