Gül Giselle Tavilson

Tarihler: 29 Ekim 2014 Çarşamba ~ 29 Ekim 2014 Çarşamba 14.00 ile 17.00 Arası

Yer: İstanbul Optimum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 29, 2014 ~ Eki 29, 2014

İstanbul Optimum Outlet, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenleyeceği etkinliklerle ziyaretçilerine bir sanat şöleni sunacak. İstanbul Optimum Outlet’te 29 Ekim günü Gül Giselle Tavilson’ın keman dinletisi ve “Cumhuriyet Bize Çok Yakışıyor” isimli resim sergisi ile coşku dolu bir sanat festivali gerçekleşecek.

Sanata ve sanatçıya her fırsatta destek vermenin yanı sıra kitleleri sanatın seçkin örnekleriyle buluşturmayı da kendine misyon edinen İstanbul Optimum Outlet’teki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, enfes bir keman dinletisi ile başlayacak. Ünlü keman sanatçısı Gül Giselle Tavilson’ın keman dinletisi 29 Ekim günü saat 14.00 ile 17.00 arasında seanslar halinde gerçekleşecek. Tavilson, kemanıyla İstanbul Optimum Outlet’te bambaşka bir atmosfer yaratırken, ziyaretçilerin de ruhlarına dokunacak.

53 Ressamın Eserlerinden Cumhuriyet Sergisi
İstanbul Optimum Outlet’te, Cumhuriyetin Kuruluşu’nun 91. yılının kutlanacağı 29 Ekim Çarşamba günü, 53 ressamın birer eseriyle katılacağı muhteşem bir sergisinin de açılışı yapılacak. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle, Cumhuriyet ve Atatürk temalı 53 eserden oluşacak “Cumhuriyet Bize Çok Yakışıyor” isimli sergi, 7 Kasım tarihine kadar ziyarete açık olacak. Küratörlüğünü Esma Bayraktar’ın yaptığı sergide, İran ve Azerbaycanlı iki ressamın da eseri yer alacak.

Cumhuriyet tangosu ve zeybek
Dansdrop Dans Okulu’nun eğitmenlerinden oluşan 2 çiftin özel kıyafetleri eşliğinde gerçekleştireceği Cumhuriyet Tango gösterisi ile başlayacak olan sergi açılışında, Atatürk’ün de severek oynadığı Zeybek dansının bir örneği sunulacak. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, ziyaretçilerine görsel bir şölen sunacak olan İstanbul Optimum Outlet’teki bu coşku dolu kutlamaya tüm ziyaretçiler davetli.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT