İçindekiler Karma Resim Sergisi

Tarihler: 25 Mayıs 2017 Perşembe ~ 23 Haziran 2017 Cuma

Yer: Beyoğlu Akademililer Sanat Merkezi

Adres: Balo Sok. No:37 Dogançay Müzesinin yanı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 02 29

Web: http://www.akademililer.com

E Posta: beyogluakademililer@gmail.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2017 ~ Haz 23, 2017

Akademililer Sanat Merkezi, kendi bünyesinde çalışmalarını sürdüren 20 sanatçının eserlerinden oluşan karma sergiye ev sahipliği yapıyor.

Artık gelenekselleşmiş bir izleyiciyle buluşma olanağı olan bu “yıl sonu sergisi” konsepti sayesinde, sene içinde farklı üsluplarda ve konularda çalışmış olan sanatçılar, son dönem işlerini sanatseverler ile buluşturuyor. Figüratif ağırlıklı, fakat soyut sanata da yer veren sergide resim ve heykel alanında üretilmiş işler, bir kitabın “içindekiler” sayfası gibi, sanat merkezi hakkında izleyicinin ihtiyaç duyduğu tüm bilgiyi içinde barındırıyor. Bir vazonun içindeki çiçekler natürmordundan, kadının doğasını aktaran figüratif bir tabloya, gökyüzünden dağlara uzanan ekspresif peyzaj yorumlarından, soyut ve kaotik düzenlemelere kadar pek çok farklı ve kişisel eser bir arada izleyiciye sunuluyor.

“İçindekiler” karma sergisi, 25 Mayıs – 23 Haziran tarihleri arasında Akademililer Sanat Merkezi’nde sanatseverleri beklemektedir.

Sergide eserleri bulunan sanatçılar: Resul Aytemür, Songül Canerik, Sonat Çavuşoğlu, Akın Ekici, Gizem Enuysal, Süleyman Erdal, Serap İskender, Bahar İşlek, Hakan Kalay, Ayşenur Köksal, Eylül Köksümer, Yasemin Kuşi, Joel Menemşe, Ahmet Merey, Murat Mizrahi, Fatma Mollaoğlu, Vasıf Pehlivanoğlu, Ayşe Tanay, Ayşe Tanay Ülgen ve Emel Yurdakul.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT