İsmail Ellez - Portreler

Tarihler: 11 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 12 Temmuz 2012 Perşembe

Yer: İstanbul Akvaryum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2012 ~ Tem 12, 2012

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, İsmail Ellez tarafından dünyanın dört bir köşesinde çekilmiş fotoğraflardan oluşan “Portreler” sergisine 11-22 Temmuz tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor.

Fotoğrafçı İsmail Ellez’in 2009-2012 yılları arasında gerçekleştirdiği Hindistan, Nepal, Fas ve Güney Afrika seyahatlerinde çektiği portre fotoğraflarından oluşan sergi 11-22 Temmuz tarihleri arasında İstanbul Akvaryum’da sanatseverlerle buluşuyor.

Hem seyahat hem de portre fotoğrafçılığının titiz örneklerini sunan “Portreler” sergisi dünyanın ilginç dört ülkesinden farklı yaşayışları, farklı inançları ve farklı yüzleri İsmail Ellez’in objektifinin hassas süzgecinden geçirip fotoğraflara taşıyor.

Fas’ta, Marakeş, Fez, Tangeria ve Assillah, Hindistan’da, Delhi, Agra, Jaipur ve Varanasi, Güney Afrika’da, Johannesburg ve Cape Town, Nepal’de ise, Kathmandu, Bhaktapur, Patan ve Nagarkot şehirlerinde gerçekleştirilen çekimlerle toplamda 30 adet fotoğraftan oluşan sergi dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum’da 22 Temmuz tarihine kadar görülebilir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT