İstanbul Optimum Outlet’te 23 Nisan Karnavalı

Tarihler: 20 Nisan 2013 Cumartesi ~ 23 Nisan 2013 Salı

Yer: İstanbul Optimum Outlet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2013 ~ Nis 23, 2013

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İstanbul Optimum Outlet’te bu yıl kelimenin tam anlamıyla bir karnaval coşkusuyla kutlanacak. 20 Nisan 2013 Cumartesi günü başlayacak ve tam 5 gün boyunca İstanbul Optimum Outlet’te sürecek. 23 Nisan haftası etkinliklerinde çocuklar, Bubble Show, 23 Nisan Karnavalı ve birbirinden eğlenceli atölye çalışmaları ile unutamayacakları anlar yaşayacak.

20 Nisan 2013 Cumartesi günü Ukraynalı gösteri grubu tarafından yapılacak olan Bubble Show sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de büyülü anlar yaşatacak. Şekilden şekile giren, içinden insan geçebilen, büyüdükçe büyüyen köpükten balonlar, çoluk çocuk herkesin hayal sınırlarını zorlamakla kalmayacak aynı zamanda eşsiz bir görsel şölen de sunacak.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan 2013 Salı günü ise İstanbul Optimum Outlet, çocuklar için adeta bir panayır alanına dönüşecek. Güne özel etkinlikler çerçevesinde; renkli kostüm ve makyajlarıyla da dikkat çeken juggling ve jonglör gösterileri, contact ball performansları, akrobatların denge şovları, lastik kızların kurdale ve hulahoop gösterileri çocukları hayretler içerisinde bırakacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında, İstanbul Optimum Outlet’teki aktiviteler bu kadarla da sınırlı değil. Ülke Bayrakları Yapımı, Dünya Çocukları Yöresel Kıyafetleri, Türk Bayrağı Yapımı, Ahşap Maket Yapımı ve Boyaması atölye çalışmaları ile küçükler başka kültürleri tanırken kaliteli zaman da geçirecek.

Optimum Outlet İstanbul, “Optimum Outlet’te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri ve tüm yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak, alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT