İstanbul Rooftop Festival

Tarihler: 22 Ağustos 2014 Cuma ~ 23 Ağustos 2014 Cumartesi 22, 23 Ağustos

Yer: Topless

Ücret: KOMBİNE 52,50 TL 1. GÜN GENEL GİRİŞ 32,50 TL 2. GÜN GENEL GİRİŞ 32,50 TL

Nereden Alınır: http://www.sosyotix.com/

Adres: İstiklal Caddesi No:12/6 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 249 05 05 - 0212 249 05 15

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2014 ~ Ağu 23, 2014

JIMPSTER - STEE DOWNES live - SAILOR & I live - Cantanca - BeeGee - Cure-shot - Low Earth - İlker Aksungar - Alican - DJ Yakuza - Procombo - İlkay Türk - Oben Budak & Emir Kaynak - Orkun Bozdemir - Murat Tokuz - Club Bangkok - Jack In The Box - Büber - Ali Efe Dinç - Paradisko - Doğan Aktay & Dağhan Atik - Can Ayverdi - Burak İmre

Teras cenneti Istanbul'un ilk ve tek teras festivali Istanbul Rooftop Festival, 1000 kişilik muhteşem terasında Istanbul'u bir köprüden diğerine çevreleyen manzaraya sahip Topless'ta gerçekleşiyor...

Dünya çapında ünlü DJ'ler ve grupların yanı sıra Türkiye'nin en saygın DJ'leri İstanbul'un en büyük terasında buluşacak.

22 Ağustos ve 23 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan Istanbul Rooftop Festival, şehrin tam göbeğinde, İstiklal Caddesi üzerinde ama şehirden bir o kadar da uzak, unutulmaz bir festival deneyimi vaadediyor.

Başta Ibiza olmak üzere tüm elektronik müzik dünyasında 2014 yazının marşı haline gelen, Beatport'ta 3 numaraya yükselen, en çok chart'lanan ve shazam'lanan parçalar arasında ilk 5'e giren "Turn Around" parçasının yaratıcısı SAILOR & I, Türkiye'deki ilk performansını Istanbul Rooftop Festival'da verecek. "Turn Around"dan önce yayınladıkları "Tough Love" ile de Ben Pearce, Aril Brikha, M A N I K gibi isimler tarafından remix'lenip geçtiğimiz yaz çok ses getirmiş olan İsveç'li SAILOR & I, elektronika, post-punk ve synth pop karışımı canlı performansıyla 23 Ağustos Cumartesi Istanbul Rooftop Festival'da.

Istanbul Rooftop Festival'ın elektronik müzik severlerle uzun bir aradan sonra yeniden buluşturmaktan gurur duyduğu isim ise deep house tarihinin mihenk taşlarından, JIMPSTER adıyla bilinen İngiliz DJ ve producer Jamie Odell! 1996 yılından bu yana hiç taviz vermediği tarzıyla ve neredeyse 20 yıl önce kurduğu Deep House müziğin kalelerinden Freerange Records plak şirketiyle elektronik müziğin en çok saygı duyulan isimleri arasında yer alan JIMPSTER, 22 Ağustos Cuma gecesi Istanbul Rooftop Festival'da.

İlk kez sahneye çıktığı 2012 yılından bu yana 6 kez performans verdiği İstanbul'da hayran kitlesi katlanarak artan STEE DOWNES, hit olmuş parçalarını dinleyenlerin içini titreten benzersiz sesiyle 23 Ağustos gecesi bir kez daha İstanbul'daki müzikseverlerle buluşturacak.

Gündüz saatlerinden gün doğumuna sürecek İstanbul Rooftop Festival, çeşitli tarzların ülkemizdeki en başarılı temsilcileriyle her saate en uygun müziği katılımcılara sunuyor. Lounge FM kurucularından ve müzik direktörü Cantanca, Türkiye'de elektronik müzik sahnesinin en önemli isimlerinden BeeGee, 909 Productions kurucularından Cure-shot, FG 93.7 müzik direktörü Uğur Özgönül aka Low Earth, Radio Oxi-gen müzik direktörü Doğan Aktay, Housekeeper'ın kurucusu İlker Aksungar, Red Bull Music Academy'ye kabul edilen ilk Türk DJ Procombo, Almanya'nın en önemli plak şirketlerinden Get Physical'ın sanatçıları arasına giren Alican, FG 93.7'den Orkun Bozdemir, Lucca müzik direktörü DJ Yakuza ve resident DJ'i Murat Tokuz, Burn DJ yarışması Türkiye birincisi Ali Efe Dinç, New Speak'ten Jack In The Box, Disco'nun B Yüzü etkinlikleri direktörü Hemi'nin Thousand Fingers'la ortak projesi Paradisko, İstanbul'un en eğlenceli üçlüsü Club Bangkok, İlkay Türk, Oben Budak & Emir Kaynak, Dağhan Atik, Burak İmre ve Can Ayverdi ile İstanbul Rooftop Festival benzersiz bir müzikal çeşitliliğe sahip.

FESTİVAL PROGRAMI

22 Ağustos Cuma - Kapı açılışı 18:00

JIMPSTER
Cure-shot
Low Earth
İlker Aksungar
Alican
DJ Yakuza
İlkay Türk
Oben Budak & Emir Kaynak
Club Bangkok
Paradisko
Burak İmre

23 Ağustos Cumartesi - Kapı açılışı 16:00

STEE DOWNES live
SAILOR & I live
Cantanca
BeeGee
Procombo
Murat Tokuz
Orkun Bozdemir
Büber
Ali Efe Dinç
Jack In The Box
Doğan Aktay & Dağhan Atik
Can Ayverdi

-Etkinlik başladıktan sonra günlük biletler 50 TL bedelle satılacaktır

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT