İstwest Meydan’da Tam Gün Eğlence!

Tarihler: 09 Mart 2014 Pazar ~ 09 Mart 2014 Pazar

Yer: İstwest Meydan

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2014 ~ Mar 9, 2014

Basın Ekspres Yolu’nun yaşam ve lezzet durağı İstWest Meydan’da, 9 Mart Pazar günü Geveze, Nev ve Göksel’in sahne alacağı festival havasındaki etkinlik gün boyu sürecek.

FerYapı – Boyner Holding girişimiyle hayata geçirilen İstWest Projesi’nin önünde yer alan, Basın Ekspres Yolu’nun yaşam ve lezzet durağı İstWest Meydan’da 9 Mart Pazar günü festival havasında bir eğlence yaşanacak. Ünlü radyocu Geveze’nin gösterisiyle konukları eğlenceye doyuracağı etkinlikte, Türk pop müziğinin yıldızlarından Nev ve Göksel de katılımcılara eşsiz bir müzik ziyafeti sunacak. 16 Şubat - 8 Mart tarihleri arasında İstWest Meydan'da 25 TL ve üzeri harcama yapanlar, 9 Mart’taki bu muhteşem etkinliğe 2 kişilik davetiye kazanacak.

Gün boyu renkli performanslar
9 Mart Pazar günü sabah 10:30’da başlayacak etkinlik, akşam 22:00’a kadar sürecek. Bu muhteşem etkinlikte DJ performansı, trio sokak sanatçıları, tahta bacak, jonglör ve kurdele sanatçıları gibi renkli performanslar tüm katılımcılara gün boyu eğlence sunacak.

Göksel, Nev ve Geveze Show
Etkinlikte, yarışma ve hediye dağıtımını eğlenceli şovu ile süsleyecek olan Geveze, Cenk Koray’ın Tele Kutu yarışmasının nostaljisi ile keyifli dakikalar yaşatacak ve yarışmaya katılanlar birbirinden değerli pek çok hediye kazanabilecekler. Festivalin akşamında ise tüm misafirler Türk pop müziğinin yıldızları Nev ve Göksel ile birlikte unutulmaz bir müzik ziyafetinin tadına varacak.

16 Şubat-8 Mart tarihleri arasında İstWest Meydan’dan 25 TL ve üzerinde harcama yapan herkes, 9 Mart’taki bu etkinlik için iki kişilik davetiye kazanacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT