Jason Vieaux

Tarihler: 25 Mart 2014 Salı ~ 25 Mart 2014 Salı 20:00

Yer: Zorlu Center PSM Drama Sahnesi

Ücret: 35 TL, 45 TL, 55 TL

Nereden Alınır: bilet.zorlucenterpsm.com/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 25, 2014 ~ Mar 25, 2014

Hayranlık uyandıran bestelere klasik gitarla hayat veren, sihirli parmakların sahibi Amerikalı gitarist Jason Vieaux, 25 Mart’ta Zorlu Center PSM’de izleyicilere unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak. Sanatçı aynı zamanda, konseri öncesinde, özel bir ‘Ustalık Sınıfı’ açacak.

Kariyerinde birçok birinciliğe adını yazdıran, günümüzün seçkin klasik gitaristlerinden Jason Vieaux, etkileyici virtüözlüğünü sergileyeceği performansıyla, 25 Mart günü Zorlu Center PSM’de sanatseverlerle buluşacak.

Klasiğin ötesinde bir virtüöz
Genç yaşta klasik gitaristler arasında ismini duyuran Jason Vieaux, 1992 yılında henüz 19 yaşındayken Guitar Foundation of America (GFA) Uluslararası Gitar Yarışması’nda birincilik ödülünü kazanarak yarışma tarihinde birincilik ödülü alan en genç sanatçı oldu. Salon di Virtuosi Career Grant Ödülü ile de onurlandırılan sanatçı, Miguel Harth- Bedoya, Jahja Ling, Stefan Sanderling ve Alasdair Neale gibi saygın orkestra şefleriyle birlikte çalıştı. Etkileyici tekniğiyle klasik olmanın da ötesine geçen, ABD ve yurtdışında solo, oda müziği ve konçerto performansları sergileyen Jason Vieaux, bu sefer Zorlu Center PSM’de İstanbullu dinleyicilerinin karşısına çıkacak.

Jason Vieaux’den ‘Ustalık Sınıfı’
Jason Vieaux, 25 Mart'taki konseri öncesinde saat 16:00'da, seçeceği 5 gitarist ile bir Ustalık Sınıfı gerçekleştirecek. Ustalık Sınıfı'na katılmak isteyenlerin;
•25 Mart 2014 tarihli Jason Vieaux konserine bilet almaları,
•20 Mart 2014 tarihine kadar İngilizce CV'lerini, hangi repertuvarla katılmak istediklerini ve varsa demo linki (ses ya da video kaydı) ile beraber info@zorlucenterpsm.com adresine iletmeleri, gerekiyor.

Katılımcılar 24 Mart tarihinde web sitesinden açıklanacak
Başvurular arasından değerlendirme ve seçimin, Jason Vieaux tarafından yapılacağı ‘Ustalık Sınıfı'na katılım için konsere bilet almak dışında bir ücret talep edilmiyor. Katılmaya hak kazananlar, 24 Mart tarihinde web sitemizden açıklanacak. Ustalık Sınıfı'na izleyici olarak katılmak isteyenlerin yine info@zorlucenterpsm.com adresine mail atarak kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT