Kadınların Gücü Adına: Aysel

Tarihler: 07 Şubat 2014 Cuma ~ 07 Şubat 2014 Cuma

Yer: Şımarık

Adres: Hüseyin Ağa Mah. Kamer Hatun Cad. No:10 Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 7, 2014 ~ Şub 7, 2014

İstanbul eğlence hayatına taze bir soluk getiren Şımarık, çok özel isimlere ve farklı konseptlere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Müzik yazarı ve televizyoncu Suat Kavukluoğlu, 7 Şubat’tan itibaren her ay farklı temalar ve süpriz konukları ile Şımarık’ta müzikseverlerle buluşuyor. Suat Kavukluoğlu’nun 7 Şubat Cuma günü gerçekleşecek ilk performansı, doğum gününde Aysel Gürel’e adanıyor.

Türkçe müziğin Beyoğlu’ndaki yeni adresi Şımarık, bir yıl aradan sonra yeniden DJ kabinine geçmeye hazırlanan müzik yazarı ve televizyoncu Suat Kavukluoğlu’nu ağırlıyor. Geçtiğimiz yıllarda "Diskografi", "Pazar Sakinleri" ve "Bir Yanımız Her Duruma Müsait" adını verdiği tematik müzik geceleriyle müzikseverlerle buluşan Suat Kavukluoğlu, 7 Şubat'tan itibaren ayda bir Şımarık sahnesinde olacak. Son olarak NTV'de Türk Pop müziğinde unutulmaz buluşmaları anlatan "Söz ve Müzik" belgeselini hazırlayan Kavukluoğlu, Şımarık'ta her ay farklı temalar ve sürpriz konuklarıyla müzikseverlere hem duygusal hem de eğlenceli bir gece vaad ediyor.

İlk Performans: Aysel Gürel'in Doğum Gününde; Aysel ve Bütün Kadınlar İçin...

Suat Kavukluoğlu'nun Şımarık'taki ilk performansı özel bir tarihe denk geliyor. 7 Şubat 2014, Türk pop müziğine unutulmaz şarkılar yazan, kendisinden sonra gelen bütün müzisyenlere hem şarkı sözleriyle, hem fikirleri ve hayata bakışıyla büyük ilham kaynağı olan Aysel Gürel'in 85. doğum günü. Daha önce Aysel Gürel'e özel birçok performans gecesi düzenleyen Kavukluoğlu, Şımarık'taki ilk gecesini de "Aysel"e adıyor. Yapımcılığını üstlendiği "Söz ve Müzik" belgeselinde Aysel Gürel için özel bir bölüm hazırlayan Kavukluoğlu, performansında bu belgeselden görüntülere de yer verecek.

Aysel Gürel ve Suat Kavukluoğlu'nun sanatçı dostlarının da katılacağı gecede, Aysel Gürel'le birlikte Türk Pop müziğine unutulmaz şarkılar armağan eden kadın söz yazarları, besteci ve yorumcuların da şarkıları yer alacak. Aslında Aysel Gürel, bütün kadın müzisyenlerin en büyük kahramanı olarak bir kez daha gecenin öncülüğünü yapıp, onları unutulmaz şarkılar eşliğinde bir araya getirecek.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT