Kadir Has Üniversitesi Şehir Sanatları Akademisi

Tarihler: 08 Haziran 2012 Cuma ~ 08 Eylül 2012 Cumartesi

Yer: Kadir Has Üniversitesi

Adres: Kadir Has Cad. Cibali Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 533 57 65 / 1218

Faks: 0212 533 65 15

E Posta: khas-yasam@khas.edu.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 8, 2012 ~ Eyl 8, 2012

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi bünyesinde kurulan Şehir Sanatları Akademisi ile Graffiti, Dans, DJ’lik alanlarında eğitimler verilecek. Kurslar Manga müzik grubu üyeleri ve her biri alanında isim yapmış diğer eğitmenler tarafından verilecek

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi tarafından hayata geçirilen Şehir Sanatları Akademisi (Hall of Fame) grafiti, hip hop, DJ’lik gibi şehir sanatlarına ilgi duyan gençlere teknik ve pratik eğitimlerle kendilerini geliştirme fırsatı sunuyor.

Şehir Sanatları Akademisi’nde sadece Türkiye’nin alanında önde gelen isimleri değil, dünya çapında kendi sanat dallarında başarıya ulaşmış isimler de dersler verecek. Bu sayede gençler uzmanlaştıkları sanat dalında evrensel bakış açışı yakalayacaklar.

Akademi ayrıca, Türkiye’ de ilk kez, gençlere eğitimleri sırasında ders aldıkları profesyoneller ile birlikte organizasyon ve etkinliklere dahil olabilme fırsatı sunacak. Akademi DJ’lik, Grafiti ve Dans gibi temel eğitimlerin yanında, örgencilere takım çalışması, bireysel gelişim ve zaman yönetimi gibi konularda da tecrübe kazandıracak.

Şehir Sanatları Akademisi’nin ilk adımı Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Manga grubu üyesi Efe Yılmaz tarafından imzalanan protokolle atıldı. İmza töreninde konuşan Prof. Dr. Mustafa Aydın, “Şehrin merkezinde bir üniversite olarak şehir kültürüne katkıda bulunmak istiyoruz. Kurduğumuz bu akademi ile şehir sanatları ön plana çıkacak, şehrin keşfedilmeyen yanları bu sayede ortaya çıkacak. Bunun yanı sıra gençlerimize gelecekte meslek haline gelebilecek alanlarda eğitimler vererek bir anlamda istihdam yaratmaya yönelik adımlar atmış olmaktan da ayrıca mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Programlar Eylül 2012 tarihinde başlayacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT