Lutoslawski Piano Duo / Polonya

Tarihler: 11 Kasım 2014 Salı ~ 11 Kasım 2014 Salı 19:30

Yer: Sevgi Gönül Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2014 ~ Kas 11, 2014

Ünlü Piyano İkilisi, Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde Müzikseverlerle Buluşacak

Dünyaca ünlü piyano ikililerinden Emilia Sitarz ve Bartlomiej Wasik’in kurduğu Lutoslawski Piano Duo, uluslararası festival ve konser sahnelerinin ardından Sevgi Gönül Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Türkiye - Polonya diplomatik ilişkilerinin 600. yıldönümü kapsamında gerçekleşecek olan etkinlik ücretsiz ve dışarıdan katılıma açık olacak.

1999 yılından bu yana hem Polonya’da hem de uluslararası arenada pek çok konser veren ünlü piyano ikilisi Emilia Sitarz ve Bartlomiej Wasik tarafından kurulan Lutoslawski Piano Duo 11 Kasım Salı Türkiye’ye geliyor. Adam Mickiewicz Enstitüsü’ne bağlı dijital bir platform olan culture.pl işbirliğiyle Türkiye-Polonya diplomatik ilişkilerinin 600. yılı kapsamında gerçekleşecek olan konser Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Merkezi’nde saat 19.30’da başlayacak.

Polonya’nın yerli müziğini, Chopin’in ve Stravinsky’nin bestelerini, Barok dönemden günümüze önemli klasik parçaları tek bir diskografinin altında toplayan ikili; Polonya’nın, Avrupa’nın ve dünyanın prestijli müzik ödüllerini kazandı. Lutoslawski Piano Duo, tonları, sesleri, ritimleri ve duyguları kullanarak benzersiz bir armoni inşa ediyor.

Polonya ve Türkiye diplomatik ilişkilerinin 600. Yıldönümü” nedeniyle tüm sene boyunca gerçekleşecek etkinlikler hakkında detaylı bilgi edinmek için http://turkiye.culture.pl/tr sitesini ziyaret etmek mümkün.

**Etkinlik ücretsiz ve davetiyelidir.
Konser için rezervasyonlar www.sosyotix.com üzerinden yapılabilir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT