Mezunlar Yan Yana Sergisi

Tarihler: 17 Aralık 2014 Çarşamba ~ 21 Aralık 2014 Pazar

Yer: Galeri Işık Teşvikiye

Adres: Teşvikiye Cad. No:152 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Web: http://http://www.galeriisik.com/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2014 ~ Ara 21, 2014

Işık’lı Sanatçılar “Yan Yana” Sergisi’nde buluştu.

Galeri Işık, FMV Işık Okulları’nın 129’uncu yılına özel bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Hattan, tasarıma, resimden fotoğrafa, birbirinden farklı disiplinlerin buluştuğu “Mezunlar Yan Yana” sergisi, 14 - 21 Aralık 2014 tarihlerinde ziyaret edilebilir.

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan FMV Işık Okulları’nın 129’uncu kuruluş yıldönümü, Işık’lı sanatçıları bir araya getirdi. Farklı disiplinlerden 12 sanatçının eserleri, FMV Işık Okulları’nın kuruluş yıldönümü olan 14 Aralık’ta açılacak sergi ile sanatseverlerle buluşacak.

Galeri Işık’ta bir hafta boyunca açık kalacak sergide modern ve geleneksel sanat bir arada sunulacak. Anaokulundan üniversiteye kadar Işık’lı sanatçıların ‘Yan Yana’ olacağı sergide, takı tasarımı, modern tasarımlar ve resmin yanı sıra hat gibi geleneksel sanatın örnekleri de yer alacak.

Sergide, Taçlan Görgün, Ceylan Aksu, Yakut Tanrıverdi, Canan Alimdar, Berçin Güvengil, Zeynep Ebru Ersoy, Yeşim Yıldız Kalaycığlu, Ahmet Arda Berker, Zuhal İnsel, İnci Kaymak, Zeynep Sezerman ve Sibel Avcı Tuğal’ın eserleri sergilenecek.

Sergi, 21 Aralık 2014 Pazar Günü’ne kadar Galeri Işık’ta ziyaret edilebilir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT