Minika Doğum Gününü Kutluyor

Tarihler: 26 Ocak 2013 Cumartesi ~ 27 Ocak 2013 Pazar

Yer: İstinye Park

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Oca 26, 2013 ~ Oca 27, 2013

Yayına başladıkları ilk günden itibaren ilgiyle takip edilen minikaÇOCUK ve minikaGO, 26-27 Ocak tarihlerinde İstinye Park’ta gerçekleşecek muhteşem bir partiyle yeni yaşlarını kutlayacak.

Turkuvaz Medya Grubu’nun tematik kanallarının ilki olarak Ocak 2011’de yayın hayatına başlayan ve 3-14 yaş grubu çocuklara özel yayın yapan minika, Ocak 2012’de mevcut yayınını 7-14 yaş grubu çocuklara özel yayın yapan minikaGO’ya çevirmiş ve yeni açılan, 3-8 yaş grubu çocuklara hitap eden kardeş kanalı minikaÇOCUK’la yayın hayatına devam etmeye başlamıştır.

Sömestr tatilinin ilk hafta sonuna denk gelen 26-27 Ocak tarihlerinde, İstinye Park’ın orta alanında gerçekleşecek doğum günü partisinde, ziyaretçileri dev bir minika televizyonu ve kostüm karakterler karşılayacak. Dileyen herkesin ücretsiz olarak katılabileceği alanda ayrıca, sahnede oynanacak çeşitli oyunlar, boyama, oyun hamuru, rubik küp atölyesi ve maske yapımı gibi aktivitelerin yanında çocukların gruplar halinde oynayabileceği konsol oyunları da yer alacak. 10:00 - 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek festival alanına gelen çocuklar çeşitli ödüllü yarışmalarla Toyyz Shop’tan hediye çeki kazanma şansı da yakalayacak. Alan çıkışında çocuklara minika hediye paketleri armağan edilecek.

Harika bir hafta sonu geçirmek için, İstinye Park’taki minika Festival Alanı’nı mutlaka ziyaret edin.

katilamiyorum
katilamiyorum acabaa nereden katilacagim?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT