Minimore: Miles Kane

Tarihler: 07 Ekim 2011 Cuma ~ 07 Ekim 2011 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL, 2. Kategori-Öğrenci - 22.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çagri Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satis Noktalari, www.biletix.com

Adres: Emniyettepe Mah. Kazım Karabekir Cad. No: 2/7 Elektrik Santrali Eyüp / İstanbul Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 7, 2011 ~ Eki 7, 2011

MINI demek heyecanlı, kendine özgü ve sosyal olmak demektir. Sence MINI dışında tüm bu özellikleri bir araya getirebilecek şey bir festivalden başka ne olabilir ki?

MINI Türkiye, bu yıl bir ilke imza atıyor ve senin için, üç gün sürecek olan şehrin içinde “Şehirden Kaçış” festivali düzenliyor. MINI yaşam tarzını günlük hayata yansıtmayı amaçlayan ve “şehirden kaçış” temasının vurgulanacağı festivalin programında tasarım, müzik, fotoğraf, moda yerleştirmesi alanlarında sergi, panel ve atölye çalışmaları yer alırken, dünyaca ünlü DJ ve müzik grupları da müzik severler ile buluşuyor.

IKSV tarafından düzenlenen MINIMORE Festivali 7-9 Ekim 2011 tarihlerinde santralistanbul’da gerçeklecek. DJ performansları ve konserleri izlemek için bilet almayı, istediğin yaratıcı etkinliklere katılmak için ise kayıt olmayı sakın unutma. Diğer tüm etkinlikler ve şehirden kaçışın tadını çıkarmak için www.mini-more.com‘u ziyaret etmen yeterli olacaktır.

Miles Kane

1986 doğumlu genç İngiliz müzisyen Miles Kane, Alex Turner’la beraber yürttükleri projeleri The Last Shadow Puppets ile tanındı. 12 yaşından beri müzikle dolu bir hayat süren ve gerçek bir Beatles hayranı olan Kane, The Rascals’ın da solist ve gitaristiydi. Kariyerine tek başına devam etme kararı alan Kane, ilk solo albümü Colour of The Trap’i, bu yıl Mayıs ayında yayınlandı. Konserlerinde, yüksek enerjisi ve sahne karizmasıyla, seyirciyi adeta sahneye devam eden unutulmaz bir performans sergiliyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT