Özgül Arslan - Uzak Kaç Adım Eder?

Tarihler: 18 Aralık 2013 Çarşamba ~ 14 Ocak 2014 Salı

Yer: Mine Sanat Galerisi

Adres: Teşvikiye Mah. Prof. Dr. Müfide Küley Sok. No:1/1 Yasemin Apt. D:5 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 38 13

Web: http://http://www.minesanat.com

E Posta: info@minesanat.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2013 ~ Oca 14, 2014

Özgül Arslan’ın siyah kadife kumaş üzerinde ağartıcılar kullanarak ve silerek oluşturduğu resimleri dışında mekana özgü yerleştirmesi ve video çalışmasıyla da izleneceği sergi, sanatçının son dönem üretimlerine odaklanıyor.

Çalışmalarında resmi ideolojiler, eril iktidar ve tüketim kültürü tarafından şekillendirilen ‘kadın’ imgesini merkezine alan Arslan, 1990’lı yılların ortasından itibaren etkin olduğu sanat pratiğinde bireyselden toplumsala çok katmanlı anlatımı benimser. Resimden fotoğrafa, videodan enstalasyona farklı mecralarda ortaya çıkan üretim çeşitliliği sanatçının hem güncel gerçekliğe dokunuşunda hem de günümüz sanatının çoğul estetiğine yönelik yaptığı vurguda kendini göstermeye devam eder. Özgül Arslan’ın “Uzak Kaç Adım Eder!” başlığı altında izlenecek son dönem üretimleri, toplumsal olgular, ilişkiler, yaşam biçimleri ve bireysel deneyimleri dışında aynı zamanda sanat tarihini de mesele ediniyor.

Özgül Arslan’ın teknik anlamda da sürprizlerle karşılaşacağınız bu sergiyi heyecanla izleyeceğiniz umut eder, MEKANIMIZA 14 Ocak 2014 tarihine kadar Pazar-Pazartesi günleri hariç 11.00-19.00 saatleri arasında bekliyoruz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT