Prof. Dr. Emre Kongar, FMV Kültür Konferansları’nın Konuğu Oluyor

Tarihler: 01 Mart 2016 Salı ~ 01 Mart 2016 Salı 18:00

Yer: FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 1, 2016 ~ Mar 1, 2016

Prof. Dr. Kongar, ‘İnsanlık Tarihi Açısından Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşu’nu anlatacak

FMV Işık Okulları’nda 2 yıldır devam eden Kültür Konferansları serisinin Mart ayı konuğu, gazeteci-yazar Prof. Dr. Emre Kongar olacak. Prof. Kongar, dinleyicilere ‘İnsanlık Tarihi Açısından Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşu’nu felsefi açıdan anlatacak.

FMV Işık Okulları, 2014 yılından bu yana düzenlediği Kültür Konferansları serisinde, Türkiye’nin en önemli felsefecilerinden biri olan Prof. Dr. Emre Kongar’ı dinleyicilerle buluşturuyor.

Gazeteci-yazar Emre Kongar’ın, felsefi ve sosyolojisine değineceği, ‘İnsanlık Tarihi Açısından Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşu’ semineri, FMV Işık Okulları’nın 130’uncu kuruluş yıl dönümü Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında düzenleniyor. Seminer, 1 Mart 2016 Salı Günü saat 18:00’de FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

İlgi duyan herkesin katılımına açık olan seminerlerde şimdiye kadar, iş dünyasından siyasete, sanattan ekonomiye, bilime kadar onlarca değerli isim, dinleyicilerle bir araya geldi. Bu isimler arasında; Prof. Dr. Zafer Toprak, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Yüksek Mimar Sinan Genim, Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Özince, Gazeteci-Yazar ve Siyasetçi Altan Öymen, Gazeteci-Yazar Doğan Hızlan gibi alanında uzman pek çok önemli isim yer alıyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT