Raif Kurt - Kaos

Tarihler: 07 Nisan 2014 Pazartesi ~ 25 Nisan 2014 Cuma

Yer: Arc Sanat Galerisi

Adres: Kemerburgaz-Arcadium Life Göktürk/İstanbul Cad. Telekom Sok. 3/3 (WOODS Home Binası) Eyüp İstanbul

Telefon: 0212 322 00 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2014 ~ Nis 25, 2014

Kontrol Edilemeyecek Düzenin Adı “Kaos”

ARC Sanat Galerisi; 5-25 Nisan tarihleri arasında ödüllü sanatçı Raif Kurt’un son dönem çalışmalarını “KAOS” başlıklı sergisini sanatseverlerle buluşturuyor. Eserlerinde zaman zaman yalın ve sade, zaman zaman sınırları zorlayan bir tutum izleyen sanatçı dijital ve yağlıboya resim, fotoğraf, müzik ve kısa metrajlı film şeklinde sanatın pek çok dalında eser üretiyor.

Raif Kurt’u sanat izleyicileri, ünlü yazar Paulo Coelho’nun internet üzerinden açtığı video yarışmasını kazanan Türk olarak tanıyor. Coelho’nun son kitabı Aleph (Elif) için açtığı video art yarışmasına dünyanın çeşitli yerlerinden binlerce kişi katılırken, Kurt’un kitapla aynı adı taşıyan 2 dakika 23 saniyelik videosu yüz bin kişi arasından birinci oldu. Videolarında timescape, slow motion gibi teknolojiyi yoğun olarak kullanan sanatçı 25 Nisan tarihine kadar Kemerburgaz/Göktürk’teki ARC Sanat Galerisi’ndeyağlıboya çalışmaları ile ilk defa izleyicinin karşısına çıkacak olan eseri; mix media art tekniği; ile çalışılmış olan “Çaylar Benden” eseri yer alacak.

www.arcsanat.com

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT