Ramazan Şenlikleri CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi’nde

Tarihler: 28 Haziran 2014 Cumartesi ~ 23 Temmuz 2014 Çarşamba

Yer: CarrefourSA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2014 ~ Tem 23, 2014

CEFİC, alışveriş merkezi yönetiminde Türkiye’nin lider şirketi olarak yönetiminde bulunan CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi’nde düzenleyeceği Ramazan Ayı etkinlikleri ile ziyaretçilerine keyifli ve eğlenceli bir Ramazan yaşatacak.

CEFİC tarafından yönetilen CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi’nden eski Ramazanları aratmayacak etkinlikler. 28 Haziran Cumartesi tarihinde başlayacak etkinlikler 27 Temmuz Pazar gününe dek devam edecek.

28 Haziran Cumartesi günü ebru sanatı çocuk atölyesi ile başlayacak etkinlikler arasında; Semazen gösterisi ve geleneksel Ramazan eğlencelerinden Aşuk-Maşuk gibi etkinlikler yer alacak. Ramazan Ayı’nda çocukları da unutmayan CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi; geleneksel kahramanlar maske yapım, bayram tebrik kartı yapım, Karagöz kuklası yapım ve karikatür atölyeleri ve sihirbaz ile miniklere de keyifli saatler yaşatacak.

Ramazan Ayı’nın geleneksel eğlenceleri arasında yer alan Karagöz-Hacivat gölge oyunu ve ipli kukla gösterisi ile eski Ramazanları ziyaretçilerine yaşatacak olan CarrefourSA Bayrampaşa Alışveriş Merkezi, 23 Temmuz Çarşamba tarihinde ise Kadir Gecesi’ne özel Neyzen dinletisi sunacak.

Ramazan2014

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT