Ramazan’da Eski İstanbul, Trump Towers’ta Yeniden Canlanacak!

Tarihler: 19 Temmuz 2012 Perşembe ~ 23 Ağustos 2012 Perşembe

Yer: Trump Towers

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Tem 19, 2012 ~ Ağu 23, 2012

Ramazan 2012

Trump Towers Mall, Ramazan etkinlikleri çerçevesinde eski Ramazanlar, eski İstanbul ve geleneklerimizi yeniden yaşatıyor…

Her yıl büyük hazırlıklarla karşılanan ve bir ay boyunca coşkuyla kutlanan Ramazan Ayı’nda Trump Towers Mall, düzenlediği etkinliklerle; büyüklerin küçüklere hem özlemle anlattığı eski Ramazanları, eski İstanbul’u yeniden yaşatacak!

Nerede o eski Ramazanlar diyenler için!

Bu yıl kutlanacak Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı Trump Towers Mall’un birbirinden çeşitli etkinlikleriyle daha coşkulu ve huzur dolu geçecek. Ramazan ayının ilk gününden itibaren ziyaretçilerine Ramazan ayının tüm güzelliklerini sunmaya hazırlanan Trump Towers Mall’da müzik dinletilerinden tiyatro gösterilerine, el sanatları standlarından Ramazan söyleşilerine kadar birçok etkinlik yer alıyor.

Ramazan Ayı’nın başlangıcıyla birlikte Trump Towers Mall’da ziyaretçileri AVM girişinde şerbetçi, kuru meyveci, macuncu, kağıt helvacı, horoz şekerci ve kuruyemişçi gibi eski İstanbul sokak satıcıları karşılayacak.

AVM’den içeri giyen ziyaretçiler Ramazan Ayı’nın ilk üç gününde sergilenecek Padişah tahtı ve aksesuarları köşesinde Ramazan Hatırası fotoğrafları çektirebilecekler. AVM içinde açılacak el sanatları sergisinde Kaligraf sanatçıları ve cam üfleme ustaları, üzerlerine isim yazılabilen hediyelikler hazırlayacak.

Cumartesi günleri Uygur Çocuk Tiyatrosu’nun Ramazan’a özel tiyatro gösterileriyle keyifli zamanlar yaşatacak olan Trump Towers Mall, Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde haftanın 6 günü yemek katında sahne alacak özel kostümlü müzik grubu ile Türk Sanat Müziği’nin en sevilen eserlerini ziyaretçilere sunacak.

güzel bir sölen tebrikler
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT