Red Bull Warm Up 2014 Serisinin Son Konseri

Tarihler: 30 Ocak 2015 Cuma ~ 30 Ocak 2015 Cuma 21:00

Yer: Bronx Pi Sahne

Adres: İstiklal Caddesi Terkos Çıkmazı No: 8 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 293 53 98

Web: http://http://www.bronxpisahne.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2015 ~ Oca 30, 2015

Yeni dönem grupların kendilerini gösterdiği ve dinleyicilere ulaştığı bir performans ve söyleşi videoları serisi olarak www.RedBull.com/muzik adresinde doğan Red Bull Warm Up, üç grupla 2014 konser serisinin kapanışını yapıyor. Red Bull Warm Up Üniversite Kampüsleri turnesindeki gruplardan Biz, Yok Öyle Kararlı Şeyler ve Yüzyüzeyken Konuşuruz, 30 Ocak 2015’te İstanbul Bronx Pi sahnesindeki özel geceyle 2014 serisine noktayı koyacak. Red Bull Warm Up, 2015’te de genç dinleyicileri yeni müzik gruplarına ısıtmayı sürdürecek.

Yeni müzik gruplarını desteklemek ve genç dinleyicileri ısıtmak için hayata geçirilen Red Bull Warm Up, video serisiyle başlayarak 2014 yılı boyunca üniversite kampüslerinde sürdürdüğü konserlerle yılı tamamladı.

Red Bull Warm Up 2014 serisinin kapanışı için, çok özel üç Red Bull Warm Up grubu son bir performansta bir araya geliyor. Ücretsiz olacak kapanış konserine katılım için www.RedBull.com/muzik adresinden kayıt yaptırmak yeterli. Sınırlı mekan kapasitesi sebebiyle davetiyeler hızla tükeneceği için çabuk davranmak gerekiyor.

Gecenin ilk grubu 2012’de yayımladıkları ilk stüdyo albümleri “Müzik İstiyoruz”dan beri hayran kitlesini genişleten Biz olacak. Ardından, 2014’te yayımladıkları kendi adlarını taşıyan ilk albümleriyle dikkat çeken ve aynı zamanda Red Bull Warm Up serisinin ilk konuğu olan Yok Öyle Kararlı Şeyler mikrofonun başına geçecek. Kulaktan kulağa yayılan performansı ve “Evdekilere Selam” albümüyle dikkat çeken Yüzyüzeyken Konuşuruz gecenin son performansıyla 2014 serisine noktayı koyacak.

Red Bull Warm Up video serisi, 2015’te de her ay yeni bir grubu www.RedBull.com/muzik mikro internet sitesi üzerinde müzikseverlere tanıştırmaya, gruplarla ilgili tüm bilgileri tek adreste sunmaya devam edecek.

Konser programı:
Yüzyüzeyken Konuşuruz
Biz
Yok Öyle Kararlı Şeyler
www.RedBull.com/muzik

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT