Sarı Virüs İçinize İşleyecek

Tarihler: 13 Mart 2014 Perşembe ~ 24 Mart 2014 Pazartesi

Yer: Beyoğlu Belediyesi Cihangir Sanat Galerisi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2014 ~ Mar 24, 2014

Hardan Art Team’in yeni sanat projesi “Sarı Virüs” / “Yellow Virus”, 13 – 24 Mart 2014 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Cihangir Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak. Çıkış noktasını farklı kültürlerde sarı renge yüklenen anlamların oluşturduğu sergiye toplam 48 sanatçı katılıyor.

Dimitris Vogdanis Danis, Harris Louvros & Özlem Haliloğlu tarafından kurulan Hardan Art Team’in yeni sanat projesi “Sarı Virüs” / “Yellow Virus”, 13 – 24 Mart 2014 tarihleri arasında Beyoğlu Belediyesi Cihangir Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.

Promart’ın desteğiyle ve toplam 48 sanatçının katılımıyla gerçekleştirilen serginin çıkış noktasını farklı kültürlerde sarı renge yüklenen anlamlar ve semboller oluşturuyor.

Farklı kültürlerde bambaşka anlamlar taşıyan sarı renk antik çağlarda tanrısal gücü, ışık ve güneşi sembolize ediyorken artık günümüzde polisiye olay mahaline çekilen bant, ya da trafik ikaz ışığı olarak kullanılıyor.

Serginin temasına göre ise Sarı Virüs içinde karşıt kavramları barındırıyor. İyi ve kötü, güzel ve çirkin, gerçek ya da ütopya, yararlı ya da zararlı (VİRÜS – ANTİVİRÜS) gibi kavramları içeren Sarı Virüs’te tüm sanatçılar sarı rengin kendi algılarının yansıması olarak ortaya çıkardıkları eserleri sergiliyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT