Second İstanbul Live Konseri

Tarihler: 23 Kasım 2012 Cuma ~ 23 Kasım 2012 Cuma 20:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: Kapıda 15 TL

Nereden Alınır: İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0541 889 10 90

Faks: 0212 249 59 88

Web: http://http://www.istanbullive.com.tr

E Posta: info@istanbullive.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2012 ~ Kas 23, 2012

Second, verdiği uzun aranın ardından 23 Kasım Cuma günü festival gibi bir konserle geri dönüyor! Bohemian tarafından Istanbul Live’da düzenlenecek bu önemli konserde sahne alacak grup ve DJ’ler;

Second
Kent Coda (Almanya)
Dinamit)
Evden Uzakta (İlk konser) )
Boss DJ)
New School Bandits

23 Kasım Cuma günü Istanbul Live’da gerçekleşecek konserin kapıları 20:00’de açılacak, performanslar 21:00’de başlayacak. Katılımcıların kapı açılış saatinde mekanda olmaları hiç bir grubu kaçırmamaları için önemli. Aksilik çıkmadığı müddetçe sahne saatlerinde kesinlikle oynama yapılmayacak.

İstanbul Live, mimarisi ve sahne poziyonu itibariyle her katılımcıyı kendisini sahne önünde hissettirecek, 1000 kişinin üzerinde katılımcı kapasitesiyle katılımcılara gerekli konforu sağlayacak. Konserin bilet ücreti kapıda 15 TL!

Katılımcıların dikkatine: Istanbul Live işletmesi, sigara tüketen katılımcılar için mekanda yeterli kapasiteye sahip bir alan belirlemiştir. Ayrıca içki fiyatlarında da katılımcıların bütçesine uygun şekilde yeni fiyat politikası izlenecektir. Katılımcıların, konser saatleri içerisinde mekanın önünde alkol tüketecek olması veya sahne alacak grupları mekanın önünde bekleyecek olması organizasyon ve işletme tarafından ciddi bir sıkıntı oluşturacaktır. Son zamanlarda Beyoğlu’nda sıkılaşan emniyet önlemlerinden ötürü bu tarz toplaşmalar, etkinliklerin iptaline kadar sorunlar doğurmakta. İşletme, bu sebeple önlem olarak etkinliğe bilet alıp gelen katılımcıların dışarıya çıkması durumunda tekrar içeriye almayacağı, dışarıya çıkan katılımcıların ciddi bir mazereti yoksa tekrar girişlerinde “ekstradan bilet keseceği” konusunda organizasyonu bilgilendirmiş durumda. Herkesin bu sorumluluğun bilincinde konsere gelmesini rica ediyoruz.

Bu konsere özel Istanbul Live’da fıçı bira fiyatları 6 TL’e, şişe bira fiyatları da 8 TL’e düşürülmüştür.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT