Taksim Trio Dünyaca Ünlü Müzisyenlerle Aynı Sahnede

Tarihler: 28 Şubat 2014 Cuma ~ 28 Şubat 2014 Cuma 21:00

Yer: Zorlu Center Ana Tiyatro

Ücret: 57 TL, 80 TL, 99 TL, 120 TL, 140 TL

Nereden Alınır: https://bilet.zorlucenterpsm.com/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2014 ~ Şub 28, 2014

İstanbul’un Roman kültüründe eğitim görmüş üstün nitelikli üç virtüözü Hüsnü Şenlendirici, İsmail Tunçbilek ve Aytaç Doğan, dünyaca ünlü müzisyenleri de ağırladıkları, ‘İstanbul Experience’ konseriyle 28 Şubat Cuma akşamı Zorlu Center PSM’de...

Roman kültüründe eğitim görmüş üstün nitelikli üç virtüözden oluşan benzersiz bir grup olan Taksim Trio İstanbul'un şaşırtıcı müzikal olgularından biri… Klasik Türk müziği, popüler müzik ve caz gibi müzik türlerini yeniden şekillendirerek dinleyicisine bir hikaye anlatan topluluk, dünyanın en büyük festivallerinde sahneye çıkıyor. Hüsnü Şenlendirici'nin kusursuz ve akıcı klarneti, İsmail Tunçbilek'in berrak ve net bağlaması, Aytaç Doğan'ın daha sert ve gitara benzeyen kanunu ile adeta dans ediyor. İstanbul'un dinamik ve kozmopolit ruhunu müziğe taşıyan Taksim Trio'ya bu özel performansında Dorantes, Carles Benavent ve Trilok Gurtu eşlik edecek.

Piano, perküsyon ve bas gitar ustaları ile aynı sahnede
Pek çok uluslararası sanatçı ile ortak çalışmalar yapmış, dünyaca ünlü bir perküsyoncu olan Trilok Gurtu, efsane isimler Chik Corea, Paco De Lucia ve Arif Mardin ile birlikte çalışmış olan basgitar ustası Carles Benavent ve dönemin en değerli Flamenko piyanistlerinden biri sayılan Dorantes, aynı sahnede buluşacaklar.

Taksim Trio'nun Zorlu Center PSM'ye özel performansı "Istanbul Experience"
Taksim Trio hem eski hem taze hem de çağdaş sesler eşliğinde doğuya özgü ezgilere sihirli dokunuşlarıyla şekil veriyor. İstanbul yüzyıllardır doğu ile batıyı birleştiren bir köprü görevi görüyor, Taksim Trio'nun yaptığı müziğin temelini de bu yaklaşım oluşturuyor. Geleneksel Türk müziği mirasından gözle görülür bir şekilde beslenen grup, klasik ve caz tarzlarını geleneksel kalıplara sokuyor. Böylece müziklerinin gerek tarihi gerek müzikalite anlamında İstanbul'u yansıtmasına izin veriyorlar.

Zorlu Center PSM’den öğrencilere jest!
Zorlu Center PSM, sanatsever gençleri de düşünerek limitli öğrenci biletlerini satışa sunuyor. Sevdiği müzisyeni dinlemek, Broadway Show’larını izlemek ya da farklı gösterileri Zorlu Center PSM’de takip etmek isteyen öğrenciler, performans günü 10.00 – 12.00 saatleri arasında, 20 TL’ye bilet alabilecek!

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT