Tasarım Tomtom Sokakta Anneler Günü’ne Hazırlanıyor

Tarihler: 11 Mayıs 2017 Perşembe ~ 14 Mayıs 2017 Pazar

Yer: Farklı Mekanlar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2017 ~ May 14, 2017

Tasarım Tomtom Sokakta, 14 Mayıs Anneler Günü’nde anne ve çocukların birlikte katılabilecekleri marangoz ve uçurtma atölyesinden, çocuk yogası ve meditasyonuna, eğitici ve öğretici aktivitelerden kitap tasarımına kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Beyoğlu’nun en dikkat çeken ve sokak kültürüyle gelişen bölgesi Tomtom Mahallesi, 11-14 Mayıs 2017’de tasarım ve yaratıcılık üzerinde iddiasını sürdüren Tasarım Tomtom Sokakta etkinliğine ev sahipliği yapıyor. İlki geçen yıl düzenlenen ve gördüğü büyük ilgi nedeniyle geleneksel olarak yılda iki kez düzenlenmesine karar verilen Tasarım Tomtom Sokakta’da ziyaretçiler; Anneler Günü öncesinde farklı hediye alternatifleri bulabilecek. 14 Mayıs’ta ise anneler ve çocuklarına özel workshop, atölyeler düzenlenecek.

14 Mayıs Anneler Günü Tasarım Tomtom Sokakta Yogauni’den Semin Yalman Yılmaz’ın Kalpte Yaşamak Anne & Çocuk Yogası & Meditasyonu workshop’ı ile başlayacak. Çocuklar ve anneler Ece Uster’le Oyuncak Atölyesi’ne ve Defne Ongun Müminoğlu’nun ‘Çocuklarla Kitap Tasarlamak’ atölyesine katılım gösterebilecekler. Ömer Atakan ‘Orijinal Yayımlanmış Çizgi Roman İllüstrasyon Koleksiyonu workshop’ı etkinliğe renk katarken Emre Çapoğlu’nun Minik Ev Marangoz Atölye’sinde yaratıcılıklarını geliştirebilecekler. Anneler Günü’ne özel düzenlenecek aktivitelerin yanı sıra stant ve sokak içi yerleşimlerinde özel yeme-içme markalarına da ev sahipliği yapacak.

Teması ‘Yukarı Bak/Up’
Tasarım Tomtom Sokakta’ya geçtiğimiz yıl da ev sahipliği yapan ‘Garaj’, bu yıl önemli bir değişiklikle iki kattan oluşacak. ‘Yukarı Bak/Up’ temasıyla gerçekleşecek olan etkinlik, temasıyla hem mekan vurgusu yapacak, hem de ziyaretçilere gökyüzünü ve yaşama sevincini hatırlatmayı hedefleyecek.

Tasarım Tomtom Sokakta etkinliği bu yıl QNB Finansbank ana sponsorluğu, Jotun, Mastercard, Mudo, Orta Anadolu, Tomtom Gardens sponsorluğu ve Moda Tasarımcıları Derneği, İtalyan Lisesi, Tasarım Vakfı ve White and Soft iş birliğiyle gerçekleştirilecek. Beyoğlu Belediyesi himayesinde gerçekleşecek bu özel etkinlikte Tescilli Markalar Derneği de Tasarım ödüllerini verecek.

Tasarım Tomtom Sokakta 14 Mayıs Pazar Anneler Günü Programı
10.00-11.00 Semin Yalman Yılmaz / Yogauni - Kalpte Yaşamak Anne & Çocuk Yogası & Meditasyonu İtalyan Lisesi (Katılım ücretsiz, 4-12 yaş, mat getirilmesi önerilir)
11.30-12.30 Ece Uster Oyuncak Atölyesi _ Kids Motto İtalyan Lisesi (Katılım ücretsiz, 4-12 yaş)
13.00-14.00 Defne Ongun Müminoğlu ‘Çocuklarla Kitap Tasarlamak’ İtalyan Lisesi (Katılım ücretsiz, 5-8 yaş, kontenjan 20 kişi)
13.00-14.00 Ömer Atakan ‘Orijinal Yayımlanmış Çizgi Roman İllüstrasyon Koleksiyonu’ Garaj Up (Katılım ücretsiz, kontenjan 20 kişi)
14.00-15.00 Emre Çapoğlu ‘Minik Ev Marangoz Atölye’ İtalyan Lisesi (Katılım ücretsiz, 5-10 yaş, kontenjan 20 kişi)
15:00 ♪ Ali Deniz Kardelen
15.30-16.30 Ecmel Ayral VUCA Dünyasında Strateji Tasarlamak Mümkün mü?
İtalyan Lisesi (Katılım ücretsiz) 15.30-16.30 Tuhafcreative ‘Uçurtma Workshopu’ Tomtom Kaptan Sokak (Katılım ücretsiz)
15.30-16.30 Tuhafcreative ‘Uçurtma Workshopu’ Tomtom Kaptan Sokak (Katılım ücretsiz)
17:00 ♪ Kaan Düzarat
17.00-18.00 Levent Erden ‘Dönüşüm’ İtalyan Lisesi (Katılım ücretsiz)

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT