The Rolling Stones, Beyoğlu Eskici Live’da Anılıyor

Tarihler: 12 Mart 2013 Salı ~ 12 Mart 2013 Salı 21:00

Yer: Beyoğlu Eskici Live

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: Beyoğlu Eskici Live Gişe

Adres: İstiklal Cad. Erol Dernek Sok. No:11 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 59 62

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 12, 2013 ~ Mar 12, 2013

Beyoğlu Eskici Live’ın, her ay farklı bir müzik grubu ya da sanatçısı için düzenlediği “Tematik Geceler”deki 3. konuğu, 50. yıllarını kutlayan efsanevi İngiliz rock müzik grubu The Rolling Stones! “Tüm zamanların en büyük 100 sanatçısı” listesinde 4. sırada gösterilen The Rolling Stones’un geçmişten günümüze bilinen video ve parçalarının yanı sıra, özenle seçilmiş alternatif videolarının, söyleşilerinin, demo kayıt örneklerinin grubun sevenlerine sunulacağı gece; 12 Mart 2013, Salı akşamı saat 21:00’de Beyoğlu Eskici Live’da gerçekleşecek.

1962’de Londra’da kurulan The Rolling Stones’un ilk kadrosunda; Brian Jones (gitar, mızıka), Ian Stewart (klavye, piyano), Mick Jagger (ana vokal, mızıka), Keith Richards (gitar, vokal), Bill Wyman (basgitar) ve Charlie Watts (bateri) bulunuyordu. 1993’te Wyman’ın gruptan ayrılmasıyla; tam kadrosu Jagger, Richards, Watts ve gitarist Ronnie Wood’tan oluşan gruba Darryl Jones (basgitar) ve Chuck Leavell (klavye) de devamlı katkıda bulundular.

Rolling Stone dergisi, 1989’da Rock and Roll Hall of Fame’e dahil olan grubu; “Tüm zamanların en büyük 100 sanatçısı” listesinde 4. sıraya koydu. “Angie”, “Wild Horses”, “Paint It Black”, “(I Can't Get No) Satisfaction”, “Under My Thumb”, “You Can't Always Get What You Want”, “Sympathy For The Devil”, “Mother's Little Helper” gibi unutulmaz şarkılarla rock müzik tarihine altın harflerle kazınan The Rolling Stones; dünya çapında 200 milyonun üzerinde albüm sattı.

Beyoğlu Eskici Live’ın, program ve içeriği, Eyüp İblağ tarafından belirlenen “Tematik Geceler”inin üçüncüsünde; efsanevi İngiliz rock müzik grubu The Rolling Stones’un geçmişten günümüze bilinen video ve parçaları, özenle seçilmiş alternatif videoları, söyleşileri, demo kayıt örnekleri sunulacak.

12 Mart 2013, Salı akşamı saat 21:00’de Beyoğlu Eskici Live’da gerçekleşecek etkinliğin biletleri mekanın gişesinden temin edilebilir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT