TİO İLAR 7 Çağdaş Sanat Sergisi

Tarihler: 10 Nisan 2014 Perşembe ~ 04 Mayıs 2014 Pazar

Yer: Sismanoglio Megaro

Adres: İstiklal Cad. No 60 Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 93 35

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2014 ~ May 4, 2014

Yunanistan İstanbul Başkonsolosluğu’nun Sismanoglio Megaro binası, 10 Nisan 2014 – 4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Panos Malamis küratolüğünde dünyaca ünlü sanatçılar ve genç sanatçıları aynı çatı altında buluşturan TIO ILAR sergisine ev sahipliği yapacak. Nisan ayında yedincisi düzenlenecek olan çağdaş sanat sergisi TIO ILAR, İstanbul’da ikinci kez düzenleniyor.

TIO ILAR, Antik Attika lehçesinde ‘bir çatı sunmak, koruma sağlamak’ anlamına geliyor. TIO ILAR sanat yaşamlarının ilk adımlarını atarken, eserlerini, tanınmış sanatçılarla beraber sergileme şansına sahip olan genç sanatçılar için bir çatı görevi görüyor. Sergiden elde edilen gelirin büyük bölümü sosyal sorumluluğa aktarılıyor.

İspanya’dan Hugo Fontela ; Türkiye’den Beyza Boynudelik, Hakan Bayer, Leyla Ersin , Pet 05 , Zone; İtalya’dan Pietro Ruffo ; Yunanistan’dan Alexis Avlamis, Localize it!, Olga Alexopoulou , Alekos Skoutariotis, Dimitris Dokos, Kalliopi Kouklinou, Pandelis Pandelopoulos ve Almanya’dan Thiemo Kloss’un eserleri Nisan ayında İstanbul’da bu karma sergide yer alacak. TIO ILAR 7 ,Eylül ayında Atina’da sanatseverlerle buluşacak.

TIO ILAR’ın arkasındaki fikri: ‘‘Tohum toprakla uyum sağladığında çiçek açar’ ben de ‘tohumların çiçek açtığı toprağı sağlamaya çalışıyorum.’ diyerek anlatan Panos Malamis: “Profesyonel hayatlarının başındaki sanatçılar, tanınmış sanatçılarla bir arada eserlerini sergileme şansını yakalarken , tanınmış sanatçılar da genç yeteneklere destek vermek amacıyla onlarla aynı çatı altında buluşuyor. Bir sergiden daha fazlası olması hayaliyle yola çıkan TIO ILAR 7. Yılında büyük başarıyla sanatta yaratıcılık ve özgür ifadeyi desteklemeye devam ediyor. Sanatla yaşayan ve sanatla profesyonel olarak ilgilenen, sanat kariyerlerinin farklı aşamalarındaki aktif sanatçıları bir araya getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.

10 Nisan – 4 Mayıs 2014 tarihleri arasında, İstanbul Yunanistan Başkonsolosluğu’nun Sismanoglio Megaro binasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek olan TIO ILAR sergisini kaçırmayın!

Katılımcılar, sanatçıların eserleri ve yaşam öyküleri hakkında detaylı bilgi için www.tioilar.eu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sergiye katılan sanatçılar: Hugo Fontela (İspanya), Leyla Ersin (Türkiye), Beyza Boynudelik (Türkiye), Pietro Ruffo (Italya), Alexis Avlamis (Yunanistan) , Olga Alexopoulou (Yunanistan/Turkiye), Zone (Türkiye), Alekos Skoutariotis (Yunanistan), Dimitris Dokos (Yunanistan), Thiemo Kloss (Almanya), Hakan Bayer (Türkiye) Kalliopi Kouklinou (Yunanistan) , Pandelis Pandelopoulos (Yunanistan) , Pet 05 (Türkiye), Localize it! (Yunanistan).

Ziyaret saatleri: Pazartesi-Cuma: 15.00-20.00, Cumartesi ve Pazar: 12.00-19.00
Giriş Ücretsizdir.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT