Vosvos Boyama Etkinliği

Tarihler: 23 Nisan 2013 Salı ~ 23 Nisan 2013 Salı

Yer: Rahmi M. Koç Müzesi

Adres: Keçeci Piri Mah. Hasköy Caddesi No: 5, Hasköy Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 369 66 00 Dahili: 133

Faks: 0212 369 66 06

Web: http://http://www.rmk-museum.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 23, 2013 ~ Nis 23, 2013

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek ‘Vosvos Boyama Etkinliği’ ile Rahmi M. Koç Müzesi’nde rengarenk bir şölene dönüşecek.

Çocukların renkli dünyası 23 Nisan’da Rahmi M. Koç Müzesi’nde

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bu yıl da Rahmi M. Koç Müzesi’nde gerçekleştirilecek ‘Vosvos’ boyama etkinliği ile rengarenk bir şölene dönüşüyor. Rahmi M. Koç Müzesi’nin ev sahipliğinde Klasik Otomobil Kulübü’nün desteği ile düzenlenecek bu renkli şölen, 23 Nisan Salı günü çocukları bekliyor…

Rahmi M. Koç Müzesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukları her zaman sevdikleri renkli bir atmosferde ağırlayacak. Çocuklara klasik otomobili sevdirmeyi amaçlayan bu etkinlikte, çocuklar ‘Vosvos’u hayallerindeki gibi boyama fırsatı yakalayarak yaratıcılıklarını ortaya çıkaracaklar.

Klasik Otomobil Kulübü’nün desteği ile düzenlenecek etkinlikte ayrıca yüz boyama, hatıra panosu önünde nostaljik fotoğraf çekimi gibi birbirinden eğlenceli pek çok etkinlik çocukları bekliyor. Çocukların yaratıcılıklarını kullanarak boyayacakları Vosvos 23 Nisan tarihinden itibaren bir hafta boyunca Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenecek.

Tüm çocukların davetli olduğu bu renkli etkinlik için özel olarak hazırlanan ve beyaza boyanan 1976 model ‘Vosvos’, çocukların hayal gücündeki gibi renklenecek. Etkinlik sonunda ortaya çıkan ve tamamıyla çocukların hazırladığı ‘Vosvos’ yeni bir obje olarak Rahmi Koç Müzesi’nde sergilenmeye başlayacak. Çocuklar hem eğlenceli vakit geçirirken hem de yeni bir obje yaratmanın heyecanına varacak. 23 Nisan tarihinde Rahmi M. Koç Müzesi, bu renkli dünyanın büyüsüne kapılmak isteyen tüm çocukları bekliyor.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT