Yok Artık! – Savaş Dinçel Tiyatrosu

Tarihler: 26 Nisan 2013 Cuma ~ 26 Nisan 2013 Cuma 26 Nisan Saat:20:30

Yer: Müjdat Gezen Tiyatro Kabare

Nereden Alınır: Tiyatro Gişe

Adres: Osman Ağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No: 46 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 449 59 52-53

Web: http://http://www.mujdatgezentiyatrosu.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 26, 2013 ~ Nis 26, 2013

Pavyonda çalışan bir kadının gözlerinden adalet sistemine ve Anadolu’nun köylerindeki sorunlara bir bakış… Anadolu’nun göbeğinde bir tanık koruma programı, alışılmamış bir bakış açısı, bilindik hikayelerin dışında ve sonuna kadar dinamik bir eğlence. Sadece gülmek isteyenler ve gülerken düşünmek isteyenler de aynı keyfi alacaklar. Bu çok yetenekli oyuncuların renkli komedisinde sahnenin karşısında yerinizi almak isterseniz acele edin.

2012 yılının Ocak ayında faaliyetine başlayan Savaş Dinçel Tiyatrosu çalışmalarını halen Müjdat Gezen Tiyatrosu Pasajı’nda devam ettirmektedir.

Esra Erdem’in yazıp yönettiği Yok Artık! isimli aksiyon-komedi türündeki oyun ilk kez 25 Ocak 2013’te seyirci karşısına çıktı. 12 kişilik zengin bir kadrosu bulunan oyun, İstanbul’da başlayıp bir dağ köyünde devam ediyor ve keyifli bir akşam vaat ediyor.

Pavyonda çalışan Nazlı, mafya Ragıp’ın adamlarının yanındaki adamı öldürmesiyle kendini bir mahkeme sürecinde bulur. Cinayetin tek şahididir. Adli tatil nedeniyle mahkeme ertelenince, mafyadan korunmak üzere avukatı tarafından bir dağ köyüne gönderilir. Dağ köyünde can sıkıntısından köyün sorunlarını çözmek üzere çalışmalara başlar, bu esnada köyün genç ağasıyla aralarında bir yakınlaşma başlamıştır. Ragıp ise mafya babasına attığı kazığın ortaya çıkmasıyla kaçmaya karar verir. Bir arkadaşı tarafından saklanması için bir dağ köyüne gönderilir. Gittiği dağ köyünde, aleyhine tanıklık edecek olan Nazlı ile karşılaşacağından habersizdir…

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT