Ziyatin Nuriev - NEREDESİN? -Bitmemiş Yeni İnsan Projeleri Sergisi

Tarihler: 07 Mart 2014 Cuma ~ 22 Mart 2014 Cumartesi

Yer: Galeri Işık Teşvikiye

Adres: Teşvikiye Cad. No:152 Nişantaşı Şişli İstanbul

Telefon: 0212 233 12 03

Web: http://http://www.galeriisik.com/tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2014 ~ Mar 22, 2014

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi, ünlü heykel sanatçısı Ziyatin Nuriev’in, uzun bir aradan sonra Türkiye’de açtığı ilk sergi, FMV Galeri Işık Teşvikiye’de sanatseverlerle buluştu.

Yurt dışında pek çok sergi açan ancak Türkiye’de en son sergisini 2003 yılında izlediğimiz heykel sanatçısı Ziyatin Nuriev’in; mermer, bazalt, ahşap ve bronz malzemelerle yaptığı eserlerini sergilediği “NEREDESİN? -Bitmemiş Yeni İnsan Projeleri” adlı sergisi, FMV Galeri Işık Teşvikiye’de açıldı.

Sanatçı bu sergisinde, her bir eserde tekil olarak sorduğu soruyu “NEREDESİN”i, bir bakıma kullandığı farklı malzemeler aracılığıyla, heykel yapılabilir tüm materyaller aracılığıyla da sorguluyor. Böylelikle kullanılmış olduğu malzemeler mermer, bazalt, bronz ve ahşap aracılığıyla; adeta çoğaltılmış, yaygınlaştırılmış ve yoğunlaştırılmış bir ses yaratıyor. Ve bu ses, çevremizdeki her şeyde arayabileceğimiz bir ses “Ey İnsan- NEREDESİN?”

Usta heykel sanatçısı Ziyatin Nuriev’in yeni heykel çalışmalarını, 11 bir yıllık bir aradan sonra Türkiye’de FMV Galeri Işık Teşvikiye’de açtığı “NEREDESİN? -Bitmemiş Yeni İnsan Projeleri” adlı bu sergisinde görebilirsiniz. Sergi, 22 Mart 2014 tarihine kadar açık olacak.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!
Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT