INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Eğitim Fuarı

Tarihler: 28 Eylül 2013 Cumartesi ~ 29 Eylül 2013 Pazar

Yer: İstanbul Kongre Merkezi

Ücret: ücretsiz

Adres: Taşkışla Cad. Harbiye 34367 Harbiye Şişli İstanbul

Telefon: 0212 373 99 00

Faks: 0212 373 99 43

Web: http://http://www.iccistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2013 ~ Eyl 29, 2013

Türk ve yabancı sanat eğitim kurumlarını bir araya getiren Türkiye’nin ilk ve tek fuarı INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı 28-29 Eylül 2013 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor.

“Sadece Sanat” sloganıyla yola çıkan ve tüm dünyadan sanat okullarını, sanat eğitimlerine ilgi duyan öğrenci ve genç profesyonellerle buluşturan INARTS, Central Saint Martins, Polimoda, SAE, Domus Academy başta olmak üzere dünyaca ünlü sanat okullarını tek platforma taşıyor. .

Fuara katılan okul temsilcileri, fuar boyunca gelecek kişilere, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, eğitim görmek isteyenlerin bütün soru işaretlerini giderecek. Fuarda ön lisans, lisans, yüksek lisans eğitimlerinden yaz okulları ve kısa süreli mesleki ve hobisel eğitimler veren okullara kadar bütün eğitim alternatifleri bulunacak. .

Fuarda Sanat Eğitimi yanı sıra moda, tasarım, iç mimarlık, mimarlık, fotoğrafçılık, güzel sanatlar, dans, bale, tiyatro, endüstriyel tasarım, taşıt tasarımı, sanat yönetimi, film yapımcılığı, gastronomi ve aşçılık gibi birçok branşta eğitim veren dünyaca ünlü okullar bir araya gelecek.

Fuara katılacak sanat eğitim kurumları arasında İstituto Marangoni, İstituto Europeo Di Design, NABA, Domus Academy, Santa Fe University Of Arts, New Media Design, London College of Fashion, Central Saint Martins,Camberwell College, University College of London, School Of Museum of Fine Arts, SAE, Polimoda yer alıyor.

Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Eğitim Fuarı’na giriş ise ücretsiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT