10. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı

Tarihler: 13 Eylül 2012 Perşembe ~ 16 Eylül 2012 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Fuar Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.bayimolurmusun.com

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Eyl 13, 2012 ~ Eyl 16, 2012

Kendi alanında Türkiye’nin tek fuarı olan Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ülkemizde ve yurtdışı pazarlarda bayilik, distribütörlük ve franchising sistemi ile iş geliştirmek isteyen yatırımcıları aynı çatı altında buluşturuyor.

Bayim Olur musun? 10. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, Medya Fors Fuarcılık organizasyonu, Expo Channel Tv ve Franchising Derneği (UFRAD) işbirliği ile 13 - 16 Eylül 2012 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Bayim Olur musun? 10.Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı, yeni iş olanakları yaratmak, isteyen girişimcilerin, bayilik ve franchise veren yerli ve yabancı 250’nin üzerinde katılımcı firma ile iş bağlantıları yapmalarını sağlayacak gerçek bir iş platformu olacak.

Fuarda ayrıca girişimcilere yönelik, yatırım için en çok neye ihtiyaç duyduklarını ve bir yatırıma giderken en çok nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda UFRAD tarafından seminerler düzenlenecek. 10. Bayim Olur musun? Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’nı yaklaşık 30 bin girişimcinin ziyaret etmesi hedefleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

merhaba samsun amasya ve sinop bölgesi avea ürünlerinin dağıtımını yapmaktayım çok güzel bir düşünce diyorum aksilik olmazsa mutlaka gelmeye çalışacağım teşekkürler.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT