10. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali

Tarihler: 15 Mart 2012 Perşembe ~ 18 Mart 2012 Pazar

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Web: http://www.istanbulgastronomyfestival.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2012 ~ Mar 18, 2012

Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali, Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturmak, ülkemizin aşçıları ile dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlamak amacıyla düzenlenen uluslararası bir gastronomi yarışmasıdır.

Tüm Aşçılar Federasyonu'nun 2008 yılında WACS'a üyeliğinin kabul edilmesinin ardından 10.sunu gerçekleştireceğimiz festival uluslararası anlamda daha da önem kazanıyor. Dünya Şefler Birliği'nin (WACS) belirlediği standartlar çerçevesinde yapılacak yarışmalarda başarı gösteren şefler madalyaların yanı sıra dünya genelinde geçerliliği olan sertifikaların sahipleri olacaklar.

10. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali, diğer adıyla Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri 15-18 Mart 2012 tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Fuarın bu yıl ki uluslararası katılımcılarından biri de ünlü Fransız Fırını Alain Artisan Boulanger.

Türk mutfağını dünyanın diğer mutfak kültürleri ile buluşturan İstanbul Mutfak Günleri, Türk aşçılarla dünyanın önde gelen aşçıları arasında yakınlaşmayı ve karşılıklı bilgi alışverişini sağlarken, her yıl düzenlenen uluslararası bir gastronomi yarışmasına da ev sahipliği yapıyor.

22 ülke, binlerce yerli ve yabancı şef ve dünyaca ünlü jürilerin yer alacağı gastronomi festivalinde Tüm Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlediği yarışmaya Alain Artisan Boulanger de destek verecek.

10. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivalinde Alain Artisan Boulanger Tüm Aşçılar Federasyonu standında pazara getirdiği kalite ve yeniliklerle orijinal Fransız ürünlerini görücüye çıkaracak.

Birbirinden özel ekmeklerden, tadına inanamayacağınız güzellikte kruvasanlara, farklı çeşitlerdeki pasta ve eklerden rengarenk macaronlara kadar pek çok lezzeti bir arada sunacak olan Alain, bu uluslararası fuarda Paris’i yaşamak isteyenleri bekliyor…

İstanbul’un merkezinde gerçek Fransız lezzet boşluğunu dolduran ve geleneksel yapısını modern çizgilerle birleştirmeyi başaran Alain, Aşçılar Federasyonu standında yer alarak gelen yerli ve yabancı ziyaretçilere hem görsel hem de lezzetsel bir şölen yaşatmayı planlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT