2.İnternet Dünyası ve Yazılım Uzmanlık Fuarı

Tarihler: 27 Ekim 2011 Perşembe ~ 29 Ekim 2011 Cumartesi

Yer: İstanbul Fuar Merkezi

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 570 63 05

Web: http://www.onlysoftexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2011 ~ Eki 29, 2011

Onlysoft; bilişimde en hızlı büyüyen kol olarak dikkat çeken internet ve yazılım sektörünü İstanbul Fuar Merkezinde buluşturuyor.

Onlysoft Internet Dünyası: İş dünyası için dijital pazarlamadan e ticarete, hosting hizmetlerine kadar tüm online çözümleri ve stratejileri sunan, sektörün profesyonellerini bir araya getiren bir platform olacak.

Onlysoft Yazılım Uzmanlık Fuarı: İş çözümlerinin en büyük bilgi topluluğu Onlysoft , sektörü bir araya getiren, is dünyası ile buluşturan, büyük bir araştırma analiz ve inovasyon takip merkezi olarak katılımcı ve ziyaretçilerine büyük fırsatlar sunuyor.

Onlysoft; sektör için en verimli ürün tanıtım platformu olma vizyonu dışında hem iç pazarda hem de dış pazarlar da bayi yada partner ağı oluşturmak isteyen, mevcut ağını yada ağ ilişkilerini güçlendirmek isteyen firmalar için en etkili adres olacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT