2. Lüks Markalar Fuarı - A Plus Life Style

Tarihler: 27 Aralık 2008 Cumartesi ~ 28 Aralık 2008 Pazar

Yer: Hilton Exhibition and Convention Center

Adres: Harbiye Harbiye İstanbul

Telefon: 0212 219 94 95

Web: http://www.apluslifestyle.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 27, 2008 ~ Ara 28, 2008
II. Lüks Markalar Fuarı 27-28 Aralık 2008 tarihlerinde, Hilton İstanbul Convention Center’ da A plus Katılımcılarıyla A Plus ziyaretcilerine kapılarını açıyor.

Toplam değeri milyar dolarla ifade edilen “II.Lüks Markalar Fuaırı” 27-28 Aralık 2008’de Hilton Convention Center’ da gerçekleşecek.
JNR Fuarcılık tarafından bu yıl II.si düzenlenen fuara 35 firma 165 marka ile katılacak. Firmaların hepsi farklı sektörlerden ama hepsinin ortak noktası kendi alanlarında ki kaliteleri.
Yaklaşık 10.000 ziyaretçinin beklendiği fuarı ziyaret edecek olan konuklara VIP hizmetler verilecek.
VIP Konuklar bir Esas Holding kuruluşu olan Med Air ‘in kategorisinde en güçlü ve en süratli olan Agusta A 119 Koala helikopterleri ile gökyüzünden bir İstanbul ziyafeti yaparak Fuar alanına getirilecekler.

II.Lüks Markalar Fuarının tercihi konforlu bir İstanbul turu yapmak isteyen diğer VIP konukları ise misyonu kalite ve prestij olan VTR Turizm’in Extreme Limo servisinin keyfini sürecekler.Evlerinden fuar merkezine kadar metropol trafiğini farkına varmadan içerisinde sonsuz konforun yer aldığı Hummer H2 Limolar ile küçük yolculuklarını tamamlayacaklar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT