2010 Ağaç İşleme Makinesi Fuarı

Tarihler: 16 Ekim 2010 Cumartesi ~ 20 Ekim 2010 Çarşamba

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece İstanbul Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2010 ~ Eki 20, 2010

1988`den bu yana, 22 yıldır, istikrarla hazırlanan ve büyüyen Ağaç İşleme Makineleri ve Intermob fuarları, Türkiye ve Avrasya bölgesinin en kapsamlı organizasyonu olarak sektörün desteği ile yurt içindeki ve yurt dışındaki profesyonellerin en önemli iş platformu olmuştur.

Bu yıl, Ağaç İşleme Makinesi Fuarı geçmiş yıllarda yapılan incelemeler ve denetlemeler sonucu EUMABOIS tarafından desteğe değer bulunmuştur. Bilindiği gibi, 13. Ağaç İşleme Makine üreticisi derneğin bir araya gelerek oluşturduğu Avrupa Ağaç İşleme Makinesi Üreticileri Federasyonu EUMABOIS, her ülkede değer bulduğu tek fuarı desteklemektedir.

Türk Mobilya Aksesuar markalarını bir araya getiren sektörümüzün önemli derneği MAKSDER İntermob fuarını destekleyerek gelişimine katkı sağlamıştır.

Fuarlarımıza ve sektörlerimize yurtdışı tanıtım katkısı sağlamak için Uluslararası Mobilya Yayıncılar Birliği`nin (IAFP) üyesi 15 ülkenin (Almanya, Avustralya, Belçika, B.A.E, Fransa, Hindistan, İtalya, Japonya, Kore, Meksika, Romanya, Rusya, Singapur, Ukrayna, Yunanistan) Mobilya sektöründe söz sahibi olan yayınların editörleri, fuarımız sırasında ağırlanmıştır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT