27. Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarı

Tarihler: 20 Eylül 2012 Perşembe ~ 23 Eylül 2012 Pazar

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Fuar Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.promoturk.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 20, 2012 ~ Eyl 23, 2012

"PSI" Artik Türkiye'de!

25 yıldır sektörün tek adresi olan PROMOTURK Fuarı, sektörden aldığı güçle çeyrek yüzyılı geride bırakmanın onurunu taşırken, daima geleceğe bakışla yarattığı "yeni nesil" kavramına bu yıl bir yenisini daha ekliyor.

PROMOTÜRK Derneği'nin iki yıl boyunca yürüttüğü çalışmalar sonucunda, dünya promosyon sektörünü buluşturan "PSI" fuarlarının organizatörü Reed Exhibitions ile anlaşmaya varıldı. Bu yıl düzenlenecek olan fuar, bir dünya markası olan "PSI"ın katkılarıyla gerçekleştirilecek. "Promotürk - powered by PSI" yeni adıyla global bir marka olacak olan fuar, PSI'ın yarım asırlık tecrübesi ve global networkü sayesinde başta Avrupa olmak üzere tüm dünya üzerindeki PSI üyelerini, tedarikçilerini fuar katılımcıları ve ziyaretçileriyle buluşturma, yeni ticari birliktelikler kurma fırsatı sunacak.

PROMOTÜRK Derneği'nin gerçekleştirmiş olduğu bu anlaşma neticesinde, 26. Uluslararası Promosyon Ürünleri Fuarı bu yıl, PROMOTÜRK Derneği ve ITE Group Plc.'nin Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş. (EUF) organizatörlüğünde 22–25 Eylül 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi, Cnr Expo'da sektörün en geniş katılımıyla gerçekleştirilecek.

PROMOTURK Fuarı, PSI Desteğiyle Gücüne Güç Katıyor

Başta Avrupa olmak üzere dünyanın her bölgesinde 7.000'den fazla üyesi olan ve 50 yıldır promosyon sektöründe üretici ve distribütörleri bir araya getiren PSI, başta Düsseldorf ve Amsterdam olmak üzere düzenlediği fuarlar ve uluslararası firma ağı sayesinde promosyon ürünleri endüstrisinde dünyada bir numara.

22-25 Eylül tarihlerinde "Promotürk - powered by PSI" adıyla İstanbul Fuar Merkezi / Cnr Expo'da kapılarını açacak olan fuar, PSI'ın uluslararası çalışmalarıyla dünya markalarını ve önemli uluslararası ziyaretçileri İstanbul'a taşırken sektörün de dünya ile entegre olmasını hızlandıracaktır. Çeyrek yüzyılı aşkın bir süredir yerli ve yabancı katılımcılarını toplam 500.000'den fazla profesyonel ziyaretçiyle buluşturan PROMOTÜRK, PSI'ın katkılarıyla gücüne güç katacaktır.

26. yılın heyecanı ve gururuyla, sizleri sektöre maksimum faydayı sağlayacak fuara katılmaya davet ediyoruz.

Neden "Promoturk – Powered by PSI"?

• Promotürk Derneği, PSI, KOSGEB ve İzmir Ticaret Odası desteği ile geniş tabanlı katılım sağlanacaktır.
• "Promotürk - powered by PSI" Fuarı'nın tanıtımı ve duyuruları, PSI'ın tanıtım mecraları vasıtasıyla tüm tedarikçi ve katılımcılarına yapılacaktır. Bu sayede başta Avrupa olmak üzere, tüm dünyadan fuara yoğun bir ilgi ve katılım beklenmektedir.
• Türkiye ile karşılıklı olarak vize uygulamayan ülkelerden, başta Rusya olmak üzere, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna-Hersek, Brezilya, Fas, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Hırvatistan, Hong Kong, İran, ,Karadağ, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kore Cumhuriyeti, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Libya, Lübnan, Makedonya Cumhuriyeti, Malezya, Sırbistan, Şili, Singapur, Sudan, Suriye, Tayland, Tunus, Ukrayna, Ürdün, Yemen'den fuara katılım beklenmektedir.
• "Promotürk - powered by PSI" Fuarı, sektör profesyonellerine "Dünya Promosyon Sektörü"ndeki gelişmeleri yakından izleme ve değerlendirme imkanı sunarak, sektörün gelişimine ciddi katkılar sağlayacaktır.
• Dünya promosyon sektörünü buluşturan ve bir dünya markası olan "PSI" Fuarı'nın katkılarıyla gerçekleşecek "Promotürk - powered by PSI" Fuarı katılımcı ve ziyaretçilerine, yerli ve yabancı yüzlerce kuruluşla önemli bir network alt yapısı ve ticari ilişkileri geliştirme fırsatı sunacak.
• "Promotürk - powered by PSI" tüm pazarların orta noktasındadır. Promosyon tasarım ürünleri ve yenilikçi fikirler, öncü markalar ve cesur tasarımcılar tarafından "Promotürk - powered by PSI'da" sergilenecek.
• Promosyon ürünleri tasarım, kalite ve uygun fiyat politikaları ile dünya vitrinine "Promotürk - powered by PSI'da" çıkacak.
• "Promotürk - powered by PSI" Fuarı, Türkiye'nin sahip olduğu coğrafi konumu, tüm pazarlara olan yakınlığı, kolay ulaşımı ve sunduğu imkanlar sayesinde, Avrupa'dan Asya'ya, Ortadoğu'dan Kuzey Afrika'ya tüm büyük pazarlar için stratejik bir zirve niteliği taşımaktadır.
• Rusya, Ortadoğu ve Balkanlar başta olmak üzere Mayıs ayından itibaren görsel ve yazılı medyanın yanı sıra internet ortamında yoğun bir "Promotürk - powered by PSI" tanıtım ve reklam kampanyası başlatılacaktır.
• "Promotürk - powered by PSI" Fuarı, doğru zamanda ve doğru mekanda promosyon sektöründeki karar vericiler ile tanışma ve yeni iş olanaklarını geliştirme fırsatı sağlayacağı gibi ulusal ve uluslararası pazarlardan yeni bayi ve / veya ortaklarınızı seçme imkanı da sunacak.
• "Promotürk - powered by PSI" Fuarı, Türkiye ve dünyanın her tarafından özel olarak seçilerek davet edilmiş profesyonel satın alma yetkilileri ve heyetleri ile buluşma fırsatı sunacak.
• "Promotürk - Powered by PSI'ı" ziyaret ederek, eski dünyanın merkezinde yer alan şahane doğal manzaraları ve tarihi mirasları ile insanları çağlar ötesine taşıyan İstanbul'u ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT