28. İSTANBUL KİTAP FUARI

Tarihler: 31 Ekim 2009 Cumartesi ~ 08 Kasım 2009 Pazar

Yer: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, E–5 Karayolu, Gürpınar Kavşağı 34522 Büyükçekmece Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 886 68 86

Web: http://www.istanbulkitapfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2009 ~ Kas 8, 2009

28. İSTANBUL KİTAP FUARI
(Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile hazırlanmaktadır.)
31 Ekim - 08 Kasım 2009

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Beylikdüzü’nde, 31 Ekim-8 Kasım 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan 28. İstanbul Kitap Fuarı, 31 Ekim 2009 Cumartesi günü saat 12.00’de TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de Uluslararası Yayıncılar Birliği Başkanı Sayın Herman P. Sprujit, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Sayın Çetin Tüzüner, TÜYAP Kitap Fuarları Danışma Kurulu Başkanı Sayın Doğan Hızlan, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Muammer Yıldız, 28. İstanbul Kitap Fuarı Onur Yazarı Sayın Cevat Çapan, 19. İstanbul Sanat Fuarı Onur Sanatçısı Sayın Muhsin Kut ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bülent Ünal tarafından açıldı.

Yurt içi ve yurt dışından 550 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla düzenlenen 28. İstanbul Kitap Fuarı’nda uluslararası etkinliklerin yanı sıra söyleşi, panel, şiir dinletisi, atölye ve çocuk aktiviteleriyle birlikte 297 etkinlik düzenleniyor.

Uluslararası Salon
Fuarda bu sene okurları karşılayacak önemli bir yenilik ilk kez açılan Uluslararası Salon’dur. 27 ülkeden 62 yayıncı, editör ve yayıncılar birliği temsilcilerinin yer alacağı Uluslararası Salon, fuarın ilk dört günü 31 Ekim-3 Kasım 2009 tarihlerinde, 11.00-18.00 saatleri arasında açık kalacaktır. Uluslararası Salona bu sene ilk kez Avrupa Kültür Merkezleri: Fransa, Finlandiya, İspanya, Hollanda, Romanya, Yunanistan, İsveç, İsviçre ve İtalya ortak bir standla katılırken, salonun diğer katılımcıları Almanya, Amerika Birleşik Devletleri, Küba, Venezüela Bolivar Cumhuriyeti, Romanya ve Fransa’dan yayıncılar ve editörlerden oluşuyor.

Bağımsız bir edebiyat topluluğu olan Literature Across Frontiers ise Bask, Çek Cumhuriyeti, Galler, Estonya, Macaristan, Katalonya, Litvanya, Letonya, İskoçya, İrlanda, Polonya, Portekiz ve Slovenya’yı temsilen fuara katılıyor.

Uluslararası salon içinde bulunan Forum alanı dört gün boyunca çok sayıda yazarı ağırlayacak ve sektörel etkinliğe ev sahipliği yapacak. Salon içinde ayrıca çevirmenlerin bir arada olacağı çeşitli çeviri etkinliklerinin düzenleneceği bir buluşma noktası olarak Çeviri Merkezi de bulunacak.

Kitapseverlerin katılımına açık olan Uluslararası Salon kapanış günü olan 3 Kasım 2009 Salı akşamı saat 18.00’e kadar ziyaret edilebilir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT