3. Ulusal Enerji Verimliliği Fuarı

Tarihler: 12 Ocak 2012 Perşembe ~ 13 Ocak 2012 Cuma

Yer: WOW Convention Center

Adres: WOW Convention Center Yeşilköy İstanbul Yeşilköy İstanbul

Telefon: 0212 275 83 59 - 0212 347 04 25

Web: http://www.uevf.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 12, 2012 ~ Oca 13, 2012

Toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin arttırılmasına yönelik olarak 1981 yılından bu yana her yıl Ocak ayının ikinci haftası enerji verimliliği haftası olarak kutlanmaktadır. 2007 yılında Enerji Verimliliği Kanunu'nun yürürlüğe girmesi ile birlikte Türkiye'de enerji verimliliği alanında radikal dönüşümler yaşanmaktadır.

Elektrik İşleri Etüt İdaresi yeni ismi ile Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, Makine Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası işbirliği ile her yıl Ocak ayının ikinci haftası, Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmakta ve bu kapsamda ülke genelinde daha geniş katılımlı etkinlikler düzenlenmektedir.

Toplumdaki enerji kültürü ve verimlilik bilincinin geliştirilmesi amacıyla bakanlıklar, valilikler, büyükşehir belediyeleri, aydınlatma, beyaz eşya, elektrik motoru ve yalıtım sektörleri, bankalar, turizm tesisleri ve alışveriş merkezleri ile, ilgili kurum, kuruluşlar veya organizasyonlarla işbirliği ortamları geliştirilmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT