5. Inarts Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı

Tarihler: 21 Mart 2015 Cumartesi ~ 22 Mart 2015 Pazar

Yer: Intercontinental Otel Taksim

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2015 ~ Mar 22, 2015

Geleceğinizi Tasarlayın.

Dünyanın en ünlü Tasarım, Moda ve Sanat Okulları İstanbul’da Buluşuyor;

Farklı ülkelerden ünlü üniversite ve akademileri bir araya getiren Türkiye’nin ilk ve tek sanat odaklı eğitim fuarı INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Okulları Fuarı’nın 5.si 21 - 22 Mart 2015 tarihlerinde Intercontinental Otel Taksim’de gerçekleşiyor. Sanat, moda ve tasarım ile ilgili dünyadaki okulları Türkiye’ye taşıyan INARTS yeni nesil meslekleri ve kariyer olanaklarını tanımak için en doğru adres!

Tüm dünyadan moda, tasarım, sanat üniversite ve akademilerini, sanat eğitimlerine ilgi duyan öğrenci ve genç profesyonellerle buluşturan INARTS; moda, tasarım, iç mimarlık, mimarlık, oyunculuk, fotoğrafçılık, güzel sanatlar, dans, bale, tiyatro, endüstriyel tasarım, taşıt tasarımı, sanat yönetimi, film yapımcılığı, mutfak sanatları birçok branşta eğitim veren dünyaca ünlü okulları bir araya getiriyor.

Fuara katılan okul temsilcileri, fuar ziyaretçilerine, okul ücretleri, giriş ve başvuru şartları, burs imkanları, yurtdışında yaşam koşulları, ülkelerinin eğitim sistemleri hakkında her türlü bilgiyi vererek, eğitim görmek isteyenlerin tüm sorularını cevaplayacaklar. Fuarda ön lisans, lisans, yüksek lisans eğitimleri, yaz okulları, kısa ve uzun dönem mesleki eğitimler hakkında detaylı bilgi almak mümkün olacak.

Fuar seminerlerinde profesyoneller ve ziyaretçiler buluşacak!
Fuarda, moda tasarımından film yapımcılığına, oyunculuktan güzel sanatlara kadar çeşitli başlıklarda yapılacak seminerlerde, birbirinden ünlü isimler, ziyaretçilerle bir araya gelecek. Farklı meslek gruplarından profesyoneller, eğitim hayatından çalışma hayatına uzanan zorlu yolculuklarını, bu meslekleri hayal edenlerle paylaşacak. Seminer programı Mart ayı ortasında http://www.inartsfair.com/ adresinde yayınlanacak.

Girişi ücretsiz olan fuarda ziyaretçilere hediyeler dağıtılacak!
Türkiye’nin ilk sanat odaklı eğitim fuarı INARTS Yurtiçi ve Yurtdışı Sanat Eğitim Fuarı giriş davetiyeleri ücretsiz olarak http://www.inartsfair.com/ adresinden temin edilebiliyor. Ziyaretçiler fuar boyunca yurtdışı uçak biletleri, workshop’lar, elektronik eşyalar ve sürpriz hediyeler kazanma şansına sahip olacaklar.

21-22 Mart 2015, 5. Inarts Yetenek Yarışması
Inarts Sanat Okulları Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Yetenek Yarışması’na hayalinizdeki sanat eğitimi ile ilgili eğlenceli ve yaratıcı fotoğraflarınızı @inartsfairs #inartsfair ve #hayalimdekisanat tagleriyle instagramdan ya da twitterdan paylaşarak katılabilirsiniz. Fuara katılacak üniversitelerin güzel sanatlar fakülteleri dekanlarından oluşan bir jüri tarafından belirlenecek kazananlar Avrupa'da ücretsiz sanat eğitimi / workshop ve gidiş dönüş uçak bileti almaya hak kazanacaklar.

Yarışmaya katılım için detaylı bilgiye www.inartsfair.com adresinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT