7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı

7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı

Tarihler: 08 Şubat 2020 Cumartesi ~ 16 Şubat 2020 Pazar

Yer: CNR Expo

Adres: CNR Expo Fuar Merkezi Yeşilköy Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Faks: 0212 465 74 76

Web: http://www.cnrexpo.com

E Posta: info@cnrexpo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2020 ~ Şub 16, 2020

Keşfedilmeye dair her şey Uluslarararası CNR Kitap Fuarı'nda

Türkiye’nin en prestijli kültürel etkinliği olan 7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, yüzlerce yayınevi ile yüzbinlerce okuru buluşturmaya hazırlanıyor. Bu yıl “Keşfet” temalı organize edilen fuarın onur konuğu ise polisiye romanların usta kalemi Ahmet Ümit olacak.

Şehrin merkezinde, geçmişe, geleceğe, öğrenmeye, gülmeye, araştırmaya ve dinlenmeye dair keşfedilmeyi bekleyen her şey 8-16 Şubat 2020 tarihleri arasında, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kitapseverlerle buluşacak. 25 bin metrekare alanda organize edilecek olan CNR Kitap Fuarı, kolay ulaşımı, fuara özel indirimleri, sürpriz etkinlikleri ile 500 binin üzerinde ziyaretçi ağırlayacak.

Öğretmenler, öğrenciler, yayıncılar, kitabevleri, kütüphaneciler, tercüme büroları, gazeteciler, yazarlar, editörler, yayınevi, yazar telif ajansları ve okurların yoğun ilgi gösterdiği CNR Kitap Fuarı’nda, imza günleri, söyleşi, seminer, ve paneller başta olmak üzere 700'ün üzerinde etkinlik gerçekleştirilecek.

Türkiye’nin kitap fuarı haline dönüşen CNR Kitap Fuarı'da bu yıl ayrıca kitap bağış kampanyası da düzenlenecek. Fuar boyunca toplanan kitaplar ihtiyacı olan köy okullarına gönderilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT