9.Uluslararası Kozmetik ve Güzellik Fuarı

Tarihler: 13 Haziran 2013 Perşembe ~ 15 Haziran 2013 Cumartesi

Yer: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: E – 5 Karayolu Üzeri, Gürpınar Kavşağı Büyükçekmece İstanbul

Telefon: 0212 867 11 00

Faks: 0212 886 93 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2013 ~ Haz 15, 2013

Beautyeurasia 2013 İçin Geri Sayım Başladı!

Dünyanın dört bir yanından kozmetik sektör profesyonellerini İstanbul’da bir araya getiren Avrasya Bölgesi’nin lider fuarı BeautyEurasia 2013 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Sektörün önde gelen fuarları arasında yer alan ve bu yıl 9.su düzenlenen Uluslararası Kozmetik, Güzellik, Kuaför Fuarı BeautyEurasia 2013, bu yıl daha geniş bir katılımla 13-15 Haziran 2013 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap’ta gerçekleşecek. Ulusal ve uluslararası sektörün lider markaları, Japonya’dan, San Marino’ya, Hong Kong’tan Brezilya’ya dünyanın her bölgesinden gelecek 480 katılımcıyı ve ziyaretçiyi aynı platformda buluşturan BeautyEurasia 2013’e sayılı günler kaldı.

Türk Kozmetik Liderleri BeautyEurasia 2013’te buluşuyor
BeautyEurasia 2013 pazarın önde gelen Türk kozmetik üreticileri ile dikkat çekiyor! Türkiye’nin lider esans üreticilerinden Gülçiçek, koku ve parfüm uzmanı Rebul, saç bakım ürünlerinde uzman Adnan Akat, Türkiye’nin en büyük sabun üreticilerinden Dalan, dolum ve ambalaj makinelerinin lider üreticisi Kulp ve pek çok alanda faaliyet gösteren Türk firmaları BeautyEurasia 2013’te bir araya geliyor.

Uluslararası katılımcı sayısında % 15 oranında artış
Her geçen yıl büyüyen ve kendini geliştiren BeautyEurasia, dokuzuncu yılında uluslararası katılımcı sayısında net bir artış yakaladı. Kozmetik, güzellik ürünleri, parfüm ve deodorant, doğal ve renkli kozmetik, dermokozmetik, kuaför, estetik ve güzellik salonu ürün ve ekipmanları, saç bakım ürünleri, wellness & spa, ambalaj, hammadde ve özel özel markalı ürünlerin sergileneceği BeautyEurasia’da Türkiye’nin yanı sıra İtalya, Fransa, İspanya, Polonya, Almanya, Yunanistan, Hollanda, Bulgaristan, Yemen, Slovenya, Slovakya, Ürdün, Mısır, Kore, Tayvan, Çin, Hindistan ve ABD gibi pek çok ülkeden gelen katılımcıları aynı çatı altında buluşturuyor. Yabancı katılımcıda % 15 oranında artışla dünyanın farklı bölgelerden katılımcılar Avrasya pazarına girmenin yollarını arayacak. Saç bakımında lider Brezilyalı firma Ybera; professyonel saç bakımında uzman İtalyan üretici Kaaral, İsviçre’nin dev esans üreticilerinden Luzi; ürünlerinde en iyi hammaddeyi kullanmaya özen gösteren İspanyol Pfc ve renkli kozmetik üretiminde kendinden söz ettiren Polonya’lı Verona gibi 50 farklı ülkeden gelen yabancı firma BeautyEurasia 2013’te buluşuyor.

BeautyEurasia 2013’te “ziyaretçi patlaması”
Türkiye, Balkanlar, Orta Asya, Kafkaslar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan Avrasya bölgesinin her köşesinden ve 100'ü aşkın ülkeden gelen 25.000 profesyonel ziyaretçi BeautyEurasia 2013’te yeni iş fırsatları ve distribütörlükler arayacak. Katılımcı ve ziyaretçi beklentilerini karşılamaya yönelik çalışmalar neticesinde BeautyEurasia 2013 geçen yılki başarısını ikiye katlayarak hem ziyaretçi hem katılımcı sayısında hızlı bir yükseliş gerçekleştirerek, ziyaretçi kayıtlarında % 25 oranında artış yakalanırken yeni ülkelerden gelecek ziyaretçi ve ülke çeşitliliği de dikkat çekiyor.

BeautyEurasia 2013’te Orta Asya ve Afrika’dan alıcı, ithalatçı ve distribütörler rekoru bekleniyor
BeautyEurasia 2013’te bu yıl Orta Asya ve Afrika’dan rekor sayıda ziyaretçi bekleniliyor. Eylül ayından bu yana farklı ülkelerde düzenlenen sektör ile ilgili fuarlarda tanıtımlar yapan BeautyEurasia, yerel ve uluslararası kurumlarla işbirliği yaparak, e- bültenler, e-mail, sms, faks ve soysal medyayı aktif kullanarak ve farklı coğrafyalarda yürütülen çalışmalar ziyaretçilerin ilgisini çekti. Ayrıca yerel ve uluslararası dergilerde, web portallarında BeautyEurasia hakkında yayınlanan reklam ve tanıtım çalışmaları da iyi sonuçlar verdi; Senegal, Kenya, Nijerya, Güney Afrika, Tanzanya, Gana, Kamerun, Uganda, Cote de Voire, Etiyopya, Zimbabve ve birçok Afrika ülkesinden alıcılar bu yıl BeautyEurasia’ya yoğun ilgi gösterdi. Orta Asya ve Kafkaslar’da yürütülen yoğun tanıtım çalışmaları da sonuçsuz kalmadı. Aralarında Kazakistan, Kırgızistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Tacikistan ve Özbekistan’nın da bulunduğu alıcı ve kozmetik ithalatçılar BeautyEurasia 2013’ü ziyarete gelmesi bekleniliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT