Adex 2010

Tarihler: 30 Eylül 2010 Perşembe ~ 03 Ekim 2010 Pazar

Yer: İstanbul Expo Center - İDTM

Adres: İstanbul Dünya Ticaret Merkezi 34149 Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 03 00

Web: http://www.adexfuari.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 30, 2010 ~ Eki 3, 2010

Adex Fuarı, Reklam ve Görsel İletişim sektörlerini 30 Eylül- 3 Ekim 2010 tarihlerinde İstanbul Expo Center-İDTM-Yeşilköy’de bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Reklam sektörünün bütün enstrümanlarını kapsayan adex Fuarı, günümüzde tüm sektörler tarafından pazarlama, satış, tanıtım amacıyla daha etkin ve yaygın kullanılan reklam ile ilgili parçaları, yurtiçinde biraraya getiren ilk uluslararası fuar olarak düzenlenecektir. 2000’li yıllardan bu yana yıldızı en çok parlayan sektörlerden biri olan reklam, ülkemizde batı standartlarına kavuşmaya ve bu sayede reklam sektörü yatırımları da artmaya başladı. Türkiye’de her geçen yıl büyüyen reklam pazarı, global reklam harcamalarının ortalamasının üzerinde olmaktadır. Türkiye, reklam harcama oranlarında %19 ile Avrupa ülkeleri arasında ilk sıradadır.

İşte bu ortamda, Türkiye’de düzenlenecek olan reklam sektörü fuarı adex, hızla büyüyen ve gelişen bu sektörün tedarikçileri ile kullanıcılarını buluşturarak önemli bir misyonu yerine getirecektir.

Tüm diğer üretici ülkelerdeki sektör fuarları ile ortak çalışmalar yardımı ile yapılacak tanıtım ile fuarımızda yer alacak uluslararası katılımcının yanısıra, özellikle alıcı ülkelerden ziyaretçilerin de fuarımızda yer alması için tüm çalışmalar yapılacak ve adex Fuarı, sektörü Avrasya’nın merkezi olan ülkemizde bir araya getirecektir.

Adex Fuarı, sektör dernekleri, üniversiteler ve sektörün önde gelen isimlerinin katılımlarının olacağı etkinlikleriyle de sektöre ışık tutacak, önemli katkılarda bulunacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT