Ambiyans 2011

Tarihler: 18 Mayıs 2011 Çarşamba ~ 21 Mayıs 2011 Cumartesi

Yer: CNR Expo Fuar Merkezi

Adres: Atatürk Havalimanı karşısı Yeşilköy Bakırköy İstanbul Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 465 74 74

Web: http://www.cnrambiyans.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 18, 2011 ~ May 21, 2011

Ambiyans Ev ve Mutfak Eşyaları
Fuarı 18-22 Mayıs 2011 tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi`nde düzenlenecek. Ev ve mutfak eşyalarının ve dekoratif hediyelik ürünlerin sergileneceği fuar, züccaciye sektörünün ticaret trafiğini hareketlendirecek. İthalatçı ve üretici firmalar fuarda ürünlerini farklı pazarlara sunma imkanı bulurken pek çok yeni anlaşmaya imza atacaklar.

Ambiyans, ev ve mutfak eşyaları sektörünün 2011 yılı ticari beklentilerine önemli katkılarda bulunacak. CNR’ın profesyonel yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçi ekiplerinin çalışmaları, Ortadoğu, Avrupa ve Balkan ülkelerinden önemli sayıda yabancı alıcıyı Türkiye’ye çekecek.

Cam, çelik, alüminyum, plastik, melamin, porselen, seramik, gümüş, yapışmaz kaplamalı ev ve mutfak ürünleri, elektrikli ev ve mutfak aletleri ve daha pek çok çeşit ürün Ambiyans 2011`da sergilenecek.

Ambiyans Fuarı esnasında “Ev-Style Ev Tekstili Özel Bölümü” oluşturulacak. Modellerin ve trendlerin sürekli olarak yenilendiği Ev tekstili sektörünün bu dinamizme ayak uydurabilen, stil sahibi olan firmalar Ambiyans’ın Ev-style bölümünde yer alacak.

Ambiyans’ı hem yerli hem yabancı toptancılar, dağıtıcılar, perakende mağaza zincirleri, perakende satış noktaları, çeyiz mağazaları, spot mağaza zincirleri, oteller, ikram hizmetleri ve organizasyon şirketleri gibi çok geniş bir alıcı grubu ziyaret edecek.

Türkiye`nin En Büyük Fuarı EVTEKS İle Eşzamanlı
Ambiyans Fuarı, bu sene 17`incisi düzenlenecek Evteks İstanbul Ev Tekstili Fuarı ile aynı anda gerçekleştiriliyor.20`den fazla ülkeden katılımcı firma ve ziyaretçinin yer alacağı, dünyanın 2.büyük fuarı Evteks, Türkiye`nin ise en büyük fuarı. Evteks`te 2000`den fazla marka ve 100`ü yabancı 700 firma uluslararası alıcılarla buluşmaya hazırlanıyor.100.000 kişinin ziyaret etmesi beklenen Evteks`in ziyaretçi kitlesinin Ambiyans fuarının ticaret ortamına büyük canlılık getirmesi bekleniyor.

KOLAY ULAŞIM
Atatürk Havaalanına ve İstanbul metro istasyonuna yürüme mesafesindeki CNR Expo Fuar Merkezi, deniz otobüsü iskelelerine de çok yakın. Fuar, E-5, TEM Otoyolu ve Sahilyolu`nun kesişme noktasında bulunuyor.

Sizi de bu büyük buluşmanın sinerjisinden pay almaya davet ediyoruz. Sizin de işiniz hayallerdeki evleri donatmaksa, sektörün ticaret trafiğinde yerinizi başkasına kaptırmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT