ArkiParc 2011

Tarihler: 30 Mart 2011 Çarşamba ~ 31 Mart 2011 Perşembe

Yer: İstanbul Fulya Fuar ve Kongre Merkezi

Adres: Hakkı Yeten Cad. Selenium Plaza 10 C Fulya Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 215 61 29

Web: http://www.arkiparc.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2011 ~ Mar 31, 2011

Arkitera Mimarlık Merkezi`nin“Kentsel Kalite için Diyalog” ana teması ile 30 - 31 Mart 2011 tarihleri arasında İstanbul Fulya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştireceği ArkiPARC 2011’de, gayrimenkul ve mimarlık sektörlerinin önde gelen kurum ve kişileri bir araya gelecek.

Venezuella’nın ilk ekolojik kentinin master planını hazırlayan, Ulusal Petrol Şirketi PDVSA’nın Kentsel Gelişme Bölümü takım lideri Héctor Negretti, ArkiPARC 2011’in özel konuşmacısı olacak.

Türkiye’nin ilk ve tek Gayrimenkul Ödülleri’nin de sahiplerini bulacağı ArkiPARC 2011 etkinliğinde Konut, Ofis, Otel, Alışveriş Merkezi, Alternatif Yatırımlar ve Karma Kullanım olmak üzere toplam altı kategoride ödül verilecek. Toplamda 90`a yakın projenin katıldığı Türkiye`nin en prestijli ödüllerinden biri olan Gayrimenkul Ödülü`nü kazananlar ödüllerini 31 Mart Perşembe akşamı düzenlenecek bir törenle alacaklar.

Gayrimenkul ve mimarlık sektörlerinden yerli ve yabancı yaklaşık 100`e yakın konuşmacının, sektöre dair sorun ve çözümleri tartışacağı ArkiPARC 2011’in açılış ve ödül töreninde, siz değerli gazeteci dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT